Afbeelding
Eigen foto

Geen krant ontvangen?

Algemeen

De Zeewolde Actueel hoort iedere dinsdag bij u bezorgd te worden. Wij hebben een groep bezorgers die daar wekelijks netjes voor zorgt. Desondanks kan het wel eens voor komen dat de krant wat later, maar in het ergste geval niet, bezorgd wordt. En dat vinden wij heel vervelend. Het wekelijks maken en verspreiden van de krant kost namelijk veel tijd en geld. Mede met dank aan onze adverteerders kan de Zeewolde Actueel verschijnen. Als gratis huis-aan-huis blad willen we daarom dat iedereen die de krant graag leest, deze ook in de brievenbus krijgt.

Mocht u de krant dus een keer niet ontvangen, dan horen wij dat graag. Meld dit het liefst direct via de link bezorgklachten (kan ook via onze website). Op deze manier kan onze verspreider uitzoeken waarom er geen krant bij u is bezorgd.

Om toch de Zeewolde Actueel te kunnen lezen zijn er verspreid over Zeewolde een aantal afgiftepunten waar de krant afgehaald kan worden, waaronder het gemeentehuis, de Oude Bieb, Bruna Zeewolde, Sportcentrum Zeewolde, Dekamarkt, Coop, RCN Vakantiepark, Carwash Horsterparc, Primera Zeewolde en Supertank. Zie voor de adressen: https://brugmedia.nl/zeewolde-actueel/

De krant kan ook online gelezen worden of blijf 24/7 op de hoogte van ons nieuws via www.zeewolde-actueel.nl

Natuurlijk hopen we dat u de Zeewolde Actueel gewoon thuis ontvangt en dat u daar geen moeite voor hoeft te doen! Wij wensen u veel leesplezier.

Redactie Zeewolde Actueel

Afbeelding
Provincie stelt jaarlijks € 130.000,- subsidie beschikbaar voor het beleefbaar maken van Flevolands erfgoed Ingezonden 13 uur geleden
Afbeelding
Inschrijving geopend voor de Avondvierdaagse Zeewolde Algemeen 14 uur geleden
Afbeelding
Informatiemiddag over 'levend verlies' georganiseerd door CVA-keten Noordwest-Veluwe Ingezonden 1 mei, 08:21