Afbeelding
Foto: Flevomeer Bibliotheek

Schrijfworkshop met als thema Nieuwjaar

Algemeen

ZEEWOLDE - Lijkt het je leuk om samen in een groepje te schrijven, te luisteren en ervaringen te delen? Kom dan maandag 9 januari naar het SchrijfCafé in FlevoMeer bibliotheek Zeewolde.

Onder begeleiding van Truus van Keulen ga je twee uur lang creatief schrijven. “Iedereen kan het, je hoeft absoluut geen ervaring te hebben.”

Geen boek dit keer. Tijdens deze workshop gaan de deelnemers putten uit hun eigen boek: wat heeft 2022 ons gebracht en wat gaan we bijschrijven in 2023? “Het is bekend dat voornemens een grotere kans maken als je ze deelt met anderen en daarom gaan we per pen op verkenningstocht in het nieuwe jaar. Wie weet schrijf je een mooi pamflet dat het hele nieuwe jaar met je mee kan reizen. Een nieuw hoofdstuk in je eigen boek dat al zoveel jaren met je meeleeft.”

De schrijfworkshop is van 13.30 tot 15.30 uur in de activiteitenruimte van de bibliotheek. Je kunt eenmalig meedoen, maar ook elke maand. Kosten: €15. Bestel je kaartje via www.flevomeerbibliotheek.nl  of bij de servicebalie van de bieb.