Afbeelding
Foto: Eigen foto

Forelvismiddag voor de jeugd

Algemeen

ZEEWOLDE - Hengelsport vereniging ‘Ons Stekkie’ organiseert voor haar (jeugd) leden een gratis forelvismiddag op de vijvers van de Berenkuil in Nijkerk/Putten. 

Verzamelen om 12.00 uur bij de kantine aan de achterkant van het terrein. Om de visstekken zal worden geloot. 

Vissen op forel is vissen voor consumptie. De vis die wordt gevangen moet uit het water en voor consumptie worden benut. “Vang je wel maar heb je geen behoefte aan de vis om te eten dan zijn er voldoende liefhebbers aan het water.” 

De vereniging hoopt op een grote opkomst. “Dat betekent wel dat er wellicht minder ruimte is dan gebruikelijk. Sommige verwerp technieken zullen dus restricties kennen. Tevens is het noodzaak elkaars plek te respecteren.” Tijdens het vissen zijn ervaren forelvissers aanwezig om te kunnen assisteren waar nodig.

Er wordt gevist van 13.00 tot 17.00 uur. Bij aanmelding moet de (jeugd)VISpas of vergunning worden getoond. De vereniging gaat ervanuit dat de deelnemers zelf beschikken over de nodige aassoorten en het materiaal om dit op een verantwoorde manier te doen.

Meer informatie: www.visseninzeewolde.nl of www.dberenkuil.com 

Afbeelding
Realisatie nieuw woonzorgcomplex in Zeewolde een stap dichterbij Ingezonden 18 uur geleden
Afbeelding
Provincie stelt jaarlijks € 130.000,- subsidie beschikbaar voor het beleefbaar maken van Flevolands erfgoed Ingezonden 18 uur geleden
Afbeelding
Inschrijving geopend voor de Avondvierdaagse Zeewolde Algemeen 18 uur geleden