Afbeelding
Unsplash

Jeugdcursussen bij jubilerende hengelsportvereniging

Sport

ZEEWOLDE – Hengelsportvereniging ‘Ons Stekkie’ bestaat dit jaar 35 jaar. Dit jubileumjaar staat in teken van diverse activiteiten. Zo wordt jeugd wordt op haar wenken bediend met een (gratis) roofviscursus op 3 maart a.s.

Ben jij een beginnende roofvisser? Dan is de cursus ‘Roofvissen’ een aanrader. Bij deze basiscursus leer je hoe je roofvis kunt vangen en hoe er dan mee om te gaan. Onderwerpen die aan bod komen zijn de juiste materialen, Kunstaas, Montages en knopen en o.a. Streetfishing.

Locatie: clubhuis aan de Baardmeesweg 4a (langs de Hoge Vaart / Trekkersveld). De cursus start om 18.00 uur en gaat door tot 19.30 uur.

Aanmelden hoeft niet, “gewoon komen!” De cursus is gratis voor alle jeugd van 10 tot 17 jaar ( ook als je ‘nog’ niet lid bent!)

Op de basiscursus volgt een nog in te plannen praktijkdag voor de deelnemers.

Op 24 maart staat een tweede cursus op het programma: ‘Vissen voor kids’, een veel algemenere cursus met de nadruk op het witvissen.

Meer informatie: www.visseninzeewolde.nl

Afbeelding
Realisatie nieuw woonzorgcomplex in Zeewolde een stap dichterbij Ingezonden 16 uur geleden
Afbeelding
Provincie stelt jaarlijks € 130.000,- subsidie beschikbaar voor het beleefbaar maken van Flevolands erfgoed Ingezonden 16 uur geleden
Afbeelding
Inschrijving geopend voor de Avondvierdaagse Zeewolde Algemeen 16 uur geleden