band Combo Bossa Bela
band Combo Bossa Bela Eigen foto

Inspirerende kunstwerken en Braziliaanse sferen tijdens Open Deuren: Tijd voor Kunst

Algemeen Instagram

ZEEWOLDE - Veel kunstwerken van de bekende Zeewoldenaar Sylvester van den Hengel, worden op zondag 28 april geëxposeerd in De Verbeelding. Tijdens het Open Deuren-evenement is de kunstenaar aanwezig om te vertellen over zijn werk. De band Combo Bossa Bela neemt u mee met hun Braziliaanse muziekstijl.

(Tekst loopt door onder de foto)


Sylvester van den Hengel - Eigen foto

Sylvester van den Hengel, exposeert zijn kunstwerken, zodat iedereen deze kan bezichtigen en beleven. Onder meer kunstwerken van Wim Hof, Kees van der Spek en Victoria Koblenko zullen te zien zijn. De kunstenaar zal zelf ook aanwezig zijn en rondlopen om u persoonlijk te woord te kunnen staan.

De middag wordt in een Braziliaanse tint gezet door de band Combo Bossa Bela. Met hun bossa nova en Latin repertoire zullen ze zorgen voor een vrolijke sfeer. Zangeres Astrid zingt vrijwel alle bossa nova nummers in het Portugees, waardoor bezoekers het gevoel krijgen alsof zij zich in een kroeg of restaurant bevinden in het hart van Rio. Zeker voor liefhebbers van de hit ‘The Girl From Ipanema’ van Astrud Gilberto is het de moeite waard om dit te ervaren.

Het belooft een geweldige middag te worden met prachtige kunstwerken en Braziliaanse muziek.

Wanneer: zondag 28 april van 15:00 tot 17:00 uur
Locatie: Paviljoen De Verbeelding, De Verbeelding 25 in Zeewolde
Entree: vrijwillige bijdrage.

Meer informatie: www.deverbeeldingzeewolde.nl

Afbeelding
Open dag bij Manege Zeewolde Ingezonden 2 uur geleden
Afbeelding
Jarig Staatsbosbeheer biedt jarig Zeewolde nieuwe 'Van Boom tot Bos wandeling' aan in Horsterwold Algemeen Instagram 3 uur geleden
Afbeelding
Boekpresentatie over omgekomen piloot 'Lenny' Werner die nooit werd gevonden Algemeen Instagram 7 uur geleden