Afbeelding
Foto: Zeewolde Actueel

Rijdende visitekaartjes voor Zeewolde

Algemeen Instagram

ZEEWOLDE – Bij de heropening van de Gelderseweg, tussen het gemeentehuis en De Ravelijn, onthulde burgemeester Gerrit Jan Gorter vrijdagmiddag twee bestickerde vrachtwagens van Wolter Koops International Transport & Logistics.

Gorter benadrukte in een korte toespraak de band die de gemeente Zeewolde heeft met het op het Trekkersveld gevestigde logistieke bedrijf. Ook wees hij op de betrokkenheid die de familie Koops heeft bij de gehele gemeenschap van Zeewolde. Dankzij een ontwerp van het bedrijf Super Visual en het uitvoerende werk van Autospuiterij Van Brummelen werden op twee vrachtwagens van Koops de teksten ‘Uit de zee, in de toekomst’ en ‘De pioniers van Zeewolde’ geplaatst, met daarbij een verwijzing naar Zeewolde Zakelijk. 

Achter op de vrachtwagens worden medeweggebruikers verder nieuwsgierig gemaakt met de tekst ‘Ontdek de verhalen van de pioniers van Zeewolde’. Het jubileumlogo van Zeewolde ontbreekt evenmin en gaat vergezeld van de tekst ‘Trots op 40 jaar Zeewolde’. “Het lijkt mij voor een chauffeur toch fantastisch op zo’n vrachtwagen te mogen zitten”, meende burgemeester Gorter. “Met zo’n wagen wil je gezien worden. De kleuren van Zeewolde én die van Wolter Koops zijn erin verwerkt. Iedereen in Nederland kan nu weten dat wij veertig jaar bestaan.” Gorter overhandigde hierna een fraai schilderij met een ‘Koops’-vrachtwagen in een kleurrijk landschap aan Wolter Koops jr. en diens zoon Matthijs. Ook complimenteerde hij het bedrijf Timmer dat met twee machines een ereboog had opgesteld en infrapartner Van Gelder die de puntjes nog even op de i moest zetten voor de heropening van de Gelderseweg voor het verkeer.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Samen genieten van de opkomende zon Sport 52 minuten geleden
Zwolle
Evelyne Cauberg Urologie
(C) 2024 FotoPersBuro Frans Paalman Zwolle
Isala: 'Samenwerking in de regio heeft de blaaskankerzorg krachtiger gemaakt' Partnerbijdrages 2 uur geleden
Afbeelding
Isala: Laagdrempelig contact tussen zorgverlener en patiënt Partnerbijdrages 4 uur geleden