Leer schilderen tijdens Vrijdag Blijdag
Leer schilderen tijdens Vrijdag Blijdag FlevoMeer Bibliotheek

Vrijdag Blijdag: maak je eigen schilderij

Cultuur

ZEEWOLDE - Gezichten tekenen en schilderen is ontzettend moeilijk. Maar Alberte Jonkers helpt een handje tijdens Vrijdag Blijdag op 20 november tijdens de workshop portret schilderen. Zij legt uit hoe je het best een gezicht kunt schilderen en waar je op moet letten. De workshop is van 16.00 tot 17.00 uur en geschikt voor kinderen vanaf vijf jaar.

Iedereen kan tekenen en schilderen, is de mening van Alberte. Misschien lukt het niet altijd even goed, maar zij kan je helpen om beter te worden en geeft aanwijzingen en handigheidjes. Zo word je al snel beter in schilderen!

Over Vrijdag Blijdag 

Iedere derde vrijdag van de maand is het Vrijdag Blijdag bij FlevoMeer Bibliotheek Zeewolde. Tijdens Vrijdag Blijdag worden er gratis activiteiten en voorstellingen gegeven die op het eerste gezicht gewoon lijken, maar toch best heel bijzonder zijn.

Kaarten voor Vrijdag Blijdag zijn te verkrijgen via www.flevomeerbibliotheek.nl of bij de informatiebalie. Wegens de huidige coronamaatregelen is reserveren verplicht. Wees er dus op tijd bij, want vol = echt vol.