Afbeelding
Kamil S

Kunst door de brievenbus – opdracht 3

· leestijd 1 minuut Cultuur

ZEEWOLDE Doe jij al mee met kunst door de brievenbus? De actie loopt al twee weken, maar je kunt (nog) gewoon meedoen!

De actie kunst door de brievenbus houdt in dat er zes creatieve tekenopdrachten worden gedeeld in de Zeewolde Actueel (iedere week eentje, vandaag de derde). De tekenopdrachten zijn bedacht door leerlingen van RSG de Levant en ze zijn bedoeld om samen iets leuks te doen te hebben in deze bijzondere tijd.

De vraag is om een tekening te maken op A5 formaat. Als je klaar bent met het kunstwerk kan je er een foto van maken en deze mailen naar info@zeewoldevoorelkaar.nl of langsbrengen bij het Vraaghuis, tijdens de inloopspreekuren van Welzijn Zeewolde op;

  • dinsdag van 09:30 tot 11:30 uur;
  • woensdag van 09:30 tot 11:30 uur;
  • donderdag van 14:00 tot 16:00 uur; 

Met al deze verzamelde resultaten is het idee om een expositie samen stellen, als het moet, online, maar als het kan in een ruimte waarin we elkaar kunnen ontmoeten en iedereen kan komen kijken. Je kan zelf aangeven of je anoniem wilt blijven of dat je naam bij de kunst gemeld mag worden. 

Doe je ook mee? Zo brengen we met elkaar deze bijzondere tijd letterlijk met elkaar ‘in kaart’.

Opdracht 3:

Teken een mok chocolademelk met slagroom. Naast mok teken je ook nog een koekje of een lekkere bonbon. Dit is vooral een heel lekkere opdracht. Als het koekje of de bonbon voor je ligt, eet die dan na het tekenen lekker op. Een opdracht om van te genieten. 

Het team van Welzijn Zeewolde, Zeewoldevoorelkaar, Verbeelding&Co en RSG de Levant wenst iedereen veel tekenplezier! 

Welzijn Zeewolde is onderdeel van de gemeente Zeewolde. Wilt u iemand helpen of kunt u juist zelf wat hulp gebruiken? Bel ons dan via onze hulplijn 036-5224655 of loop gerust eens binnen tijdens één van onze spreekuren in het Vraaghuis aan de Stevinweg 2. Kijk voor meer informatie op www.welzijnzeewolde.nl of bezoek ook eens onze website www.zeewoldevoorelkaar.nl