Afbeelding
Eigen foto

Open Huis bij Balletschool Zeewolde

Cultuur

ZEEWOLDE - Het nieuwe seizoen van Balletschool Zeewolde gaat van start met een Open Huis op zondag 29 augustus. Van 12.00 tot 16.30 uur staan de deuren open. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen in het prachtige onderkomen van de ballet en theaterschool in De Kluit aan de Gedempte Gracht 5 in de Polderwijk. 

Gedurende de hele middag zijn er gratis workshops te volgen in alle lessoorten en voor alle leeftijden. Zie de Facebook of Instagram pagina voor het dagprogramma. 

Open Lesweek
Het nieuwe seizoen start 30 augustus met een Open Lesweek. Iedereen is welkom om gratis lessen mee te komen doen. Het lesrooster is te vinden op de website

Balletschool Zeewolde is al meer dan 30 jaar een begrip in Zeewolde, de dansschool waar verantwoord les wordt gegeven door gediplomeerde dansdocenten in alle dansstijlen! Er zijn ook theater en musicallessen te volgen. Met regelmaat verzorgen de leerlingen spetterende optredens binnen en buiten Zeewolde.
Ook in het nieuwe seizoen staat het gediplomeerde team van Balletschool Zeewolde garant voor vele uren dans en theaterplezier. “Het is dus de moeite waard om langs te komen tijdens het Open Huis en kennis te maken met de school, het lesaanbod en het docententeam!”

Vanwege de maatregelen omtrent het corona virus wil de balletschool graag weten wie ze kan verwachten tijdens haar Open Huis. “Wil je gaan dansen, zingen of toneel spelen meld je dan aan voor een van onze workshops tijdens het Open Huis of meld je aan voor een gratis proefles in de Open Lesweek!”

Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar info@balletschoolzeewolde.nl “Dan bent u verzekerd van een plekje tijdens het Open Huis en/of in onze Open Lesweek! Je bent van harte welkom om gratis proeflessen te komen volgen!”