Afbeelding
Foto: Zeewolde Actueel

Oranjevereniging kijkt terug op geslaagde Koningsdag

Cultuur

ZEEWOLDE – “Het was een geslaagde, leuke, goed bezochte Koningsdag”, aldus de Oranjevereniging, die na twee jaar de nationale feestdag online georganiseerd te hebben, eindelijk weer een programma kon neerzetten voor een traditionele Koningsdag.

De dag begon met het opbouwen van de Oranjebraderie en de kleedjesmarkt. Aansluitend was het tijd voor de gebruikelijke rijtoer in authentieke koetsen van de gedecoreerden naar het evenemententerrein. “Het was een gezellige drukte in ons dorp met als try-out de Scouting Jan Wandelaar op het evenemententerrein. Het opruimen van de achtergebleven spullen blijft altijd een uitdaging aan het einde van de dag. Maar Scouting Jan Wandelaar heeft de organisatie daarin goed geholpen! We kijken dan ook terug op een zeer geslaagde dag die werd afgesloten met een spetterend Oranjebal in The Lux met DJ Sten Kluts en coverband The Nightflight.”

Koningsdag 2022 is tot stand gekomen met medewerking van Scouting Jan Wandelaar, Café ’t Plein, Frits Events, Buurtsportcoaches, De Leeuw Snacks, Holland Stand en Reclamebouw, Bouwheer Zeewolde, Gemeente Zeewolde, Autobedrijf Jedi, Regiobank, The Lux, Quality AV, Tuincentrum De Oosteinde, Lokale Omroep Zeewolde, Zeewolde Actueel, Blik op Zeewolde, Familie Assies en team, Sten Kluts Audio & Entertainment en Keep it Green.

Ook deel uitmaken van deze enthousiaste organisatie, meld je dan aan via secretaris@oranjevereniging-zeewolde.nl