Afbeelding
Eigen foto

Mannenavond 2.0 in Zeewolde

Cultuur

ZEEWOLDE - Na het succes van ruim drie jaar geleden wordt er weer een echte Mannenavond georganiseerd in de theaterzaal van The Lux. Op 29 oktober is het moment daar om gezellig met een groep vrienden onder het genot van live muziek, veel vermaak en een biertje het leven te bespreken.

Voor deze zaterdagavond gaan er 250 kaarten in de verkoop. Bij dit ‘hot ticket’ heb je een prachtig glas en een eerste speciaal biertje al gelijk te pakken.

Bij binnenkomst zullen de monden net als drie jaar geleden openvallen! Karakterauto’s zullen prachtig uitgelicht staan, een live band welke heerlijke rockmuziek speelt, gokautomaten die je doen denken aan de goktempels in Vegas, er wordt geshowd hoe echte vis wordt klaargemaakt en staat er een tapassortiment klaar waar nog lang over nagepraat zal worden om nog maar te zwijgen over de goed gevulde koelkasten met unieke flessen. Uiteraard zal er een mooie collectie whisky uiteengezet worden waar de dop uiteraard niet op hoeft blijven te zitten! 

Laat je baard staan en de lokale barbier zorgt dat je erbij loopt als een echte heer. Zin om een luchtje te scheppen? Buiten staat de barbecue te roken om geweldige hapjes klaar te maken en voor de liefhebbers zijn er verse sigaren. Zin om de platenbak door te neuzen nadat je op de oude Nintendo oude spellen hebt gespeeld, loop naar de platenDJ en voor je het weet hoor je jouw deuntje door de zaal schallen!

“Al met al een avond uit voor de echte liefhebber. In eigen dorp. Op de fiets. Met een bult vrienden lekker bijkletsen. Klein biertje erbij. Hoe mooi moeten de avonden worden?”, aldus de initiatiefnemers achter de Zeewolder Mannenavond. 

Drie jaar geleden was het evenement ruim van te voren uitverkocht, “koop dus snel je kaart!”, luidt het advies.
Kaarten zijn alleen verkrijgbaar bij drankenspeciaalzaak Mitra Thiele op het Raadhuisplein.

!