Dauwtrappen met IVN Zeewolde

Cultuur

ZEEWOLDE - IVN Zeewolde nodigt natuurliefhebbers en vroege vogels uit om op donderdagochtend 18 mei samen te genieten van deze bijzondere activiteit.

Verzamelen om 5.00 uur ‘s ochtends op het parkeerterrein bij groepskampeerterrein De Banken in Zeewolde. De verwachting is om tussen 7.00 uur en 7.30 verwachten hier weer terug te zijn.

“Tijdens de wandeling door het prachtige natuurgebied van Zeewolde zullen we genieten van de vroege ochtendzon, de stilte en de geuren en kleuren van de ontwakende natuur. Onze ervaren IVN-gids zal onderweg vertellen over de flora en fauna in dit gebied. Onderweg drinken we koffie of thee, met wat lekkers erbij.”

Dus, trek je wandelschoenen aan en meld je aan voor deze unieke ervaring. De kosten zijn € 3,00 voor niet-leden en € 1,50 voor leden van IVN Zeewolde. Inschrijven kan tot en met woensdag 17 mei via het volgende e-mailadres: activiteiten@ivn-zeewolde.nl

Graag met vermelding van het telefoonnummer waarop je deze ochtend bereikbaar bent. Mocht je een verrekijker willen lenen, dan kun je dat bij opgave aangeven (we hebben er een aantal beschikbaar, dus wacht niet te lang).

“We kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen!”