Zoon van Linda met zijn vriendengroep
Zoon van Linda met zijn vriendengroep Foto: Iris van Hoek

ToTTopdebodem: Jubileumactiviteit voor 40 jaar Zeewolde

Cultuur Instagram

ZEEWOLDE - Voor de viering van het 40-jarig bestaan van Zeewolde is een enthousiaste groep vrijwilligers aan de slag gegaan met een eigen theaterproductie: ToTTopdebodem. 

Het verhaal gaat over de beginjaren en de toekomst van Zeewolde. Hoofdrolspeelster Linda wordt dit jaar veertig, even oud als Zeewolde. Zij komt in het gemeentearchief opmerkelijke dingen tegen over het ontstaan van en de plannen met ons dorp.

Ruim honderd ‘echte’ Zeewoldenaren nemen deel aan dit grote project. Op 19 en 20 april is de voorstelling. Achter de schermen wordt fanatiek gewerkt om de productie tot leven te laten komen. Op de zaterdagen wordt er bijvoorbeeld serieus en energiek geoefend door de toneelgroep. Op de woensdagavonden zijn er koorrepetities, en de filmopnamen liggen klaar voor montage.

Boek gratis tickets 

De voorstelling ToTTopdebodem wordt twee keer uitgevoerd:  op vrijdag 19 april en zaterdag 20 april in de Schuilhof, Elzenlaan 2 in Zeewolde. Er is plek voor ruim zeshonderd toeschouwers. “Wees erbij! Iedereen is welkom.”

Reserveer gratis je ticket, zodat je zeker bent van een plek bij dit schouwspel. Te bestellen bij www.tottopdebodem.nl.

Alle updates rond de voorstelling zijn te volgen op Facebook en Instagram.

Vriendinnen van Linda, de hoofrolspeelster
Afbeelding