Afbeelding
Foto: Zeewolde Actueel

Open dag in gemeentehuis

Gemeente

ZEEWOLDE – Gemeente Zeewolde biedt haar inwoners op zaterdag 3 september een kijkje in de keuken: wat gebeurt er zoal in het gemeentehuis?

De open dag wordt om 10.00 uur geopend door burgemeester Gerrit Jan Gorter. Belangstellenden zijn tot 15.00 uur van harte welkom. “Er is van alles te doen, te zien, te vragen en te beleven voor jong en oud!”

Op het Raadhuisplein zijn tal van activiteiten. Zoals een demonstratie van de (jeugd)brandweer, waarbij bezoekers zelf kunnen helpen blussen. Een praatje maken met de politie of op de foto gaan met een fraaie old timer. Afvalcoaches staan klaar voor vragen over afval scheiden, leerlingen van RSG Slingerbos/Levant is aanwezig met een zelfgebouwde zonneboot. 

Ook in het gemeentehuis zelf zijn er activiteiten. Zo kunnen kinderen een paspoort aanvragen voor hun knuffel! Vergeet de knuffel niet mee te nemen, de knuffel moet namelijk op de foto! En op je persoonslijst zien hoe je staat ingeschreven bij de gemeente. Ook zijn er rondleidingen (om 11.00 en 13.00 uur), verzorgd door de burgemeester zelf, en kun je de nieuwe raadsleden beter leren kennen bij het spel: “Wie ben ik’. 

Lees hier  het complete programma.