Tienerband Mixed Up
Tienerband Mixed Up Eigen foto

Tienerband Mixed Up brengt feest op Koningsdag

· leestijd 1 minuut Ingezonden Instagram

ZEEWOLDE - Op Koningsdag, zaterdag 27 april, zal tienerband Mixed Up een optreden verzorgen in Zeewolde. Om 15.30 uur staat de band op het podium op het evenemententerrein, met onder andere hun nieuwe hit ‘LOS’.

Sam, Joep, Lois en Noor behaalden de tweede plaats in de liveshows van het Junior Songfestival 2022 met hun nummer ‘It Doesn’t Matter’. Na dit succes besloten ze hun passie voor muziek te delen met het grote publiek en hun fans.

In december 2022 brachten Sam, Joep, Lois en Noor hun eigen versie uit van de bekende kersthit ‘Santa Claus is coming to town’. Hun volgende single, ‘Horizon’, werd uitgebracht in september 2023 en gaat over de hechte band tussen de vier leden. Met deze single scoorden ze een echte hit, want Mixed Up stond wekenlang hoog in de ZAPP Kids top 20.

Hoewel Mixed Up in 2022 zelf in de finale van het Junior Songfestival stond, maakten ze in september 2023 deel uit van de kinderjury, samen met LunaSabella. De jury bestond ook uit Soy Kroon, Meau en Sosha Duysker. Samen met de vakjury, Luna en kijkers thuis kozen ze Sep & Jasmijn als winnaars van de 21e editie van het Junior Songfestival.

Mixed Up heeft al door het hele land opgetreden! Ze waren te zien tijdens evenementen zoals Bevrijdingspop in Haarlem, Cabrio Kids Festival in Soest en Junior Summervibes in Nieuwegein, samen met Luna Sabella, Levin Ross en Gioia Parijs. Ook waren ze aanwezig op de Junior Songfestival Fandag 2023 van AVROTROS in Hilversum en traden ze op tijdens het Tina Festival 2023.

Naast hun eigen singles zal Mixed Up ook populaire nummers van artiesten zoals Maan, Bankzitters, Flemming, Kriss Kross Amsterdam en Suzan & Freek ten gehore brengen. Rond februari komt hun derde single en bijbehorende videoclip uit.

Met hun energieke optredens en moderne repertoire van meezingers en dansbare nummers weten ze van elk evenement een groot feest te maken. Kom ook op 27 april naar Zeewolde en bouw mee aan het feest! Na afloop van het optreden is er nog de mogelijkheid om op de foto te gaan tijdens de meet & greet met Mixed Up!

 Laurentien van Oranje, co-founder & director number 5 foundation
Op Flevopenningengala in Zeewolde: Laurentien van Oranje reikt Flevopenning Participatie uit Algemeen Instagram 15 uur geleden
Afbeelding
Open dag bij Manege Zeewolde Ingezonden 15 uur geleden
Afbeelding
Jarig Staatsbosbeheer biedt jarig Zeewolde nieuwe 'Van Boom tot Bos wandeling' aan in Horsterwold Algemeen Instagram 16 uur geleden