Afbeelding
Archieffoto Beach Festival Zeewolde

Beachfestival Zeewolde; het grootste dorpsfeest op het strand

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages Instagram

ZEEWOLDE – Drie dagen plezier voor jong en oud. Dat is waar het Beachfestival Zeewolde voor staat. Het evenement vindt plaats van vrijdag 9 tot en met zondagavond 11 juni en dat allemaal dichtbij huis, op het strand van Zeewolde. 

Met bekende dj’s, dikke live-shows, foodtrucks, gezellige terrasjes, reuzenrad, springkussens en een vrolijke strandmarkt biedt het Beachfestival 2023 weer een programma met voor elk wat wils.

De voorverkoop van de toegangskaarten loopt al als een trein. Met de oplopende temperatuur neemt de verkoop nog sneller toe, merkt de organisatie. “Dus wil je straks ook lekker mee feesten op het festival, scoor dan nu je ticket!”

Het festival start vrijdag om 19.00 uur. De handjes kunnen gelijk de lucht in want met onder meer optredens van dj Def Rhymz en dj Cem Araci, ook wel bekend als Outsiders, René Karst, Feest dj Sipke, Rick Chase en Its No Heroes wordt de sfeer voor het weekend gelijk lekker stevig neergezet.

Op zaterdag 10 juni kunnen bezoekers extra lang genieten, want dan gaan de deuren al om 15.00 uur open. Met optredens van onder meer hitkanon Jonna Fräser, Johnny500, Praia del Sol, Rob Lee, Children of the Night en Nadine Rozenzaal zal ook deze dag het dak eraf gaan! Als die er al zou zijn, want het Beachfestival betekent, lekker met je voetjes in het zand, dansen, feesten en eten in de open lucht!

Met keuze uit vers gebakken friet, een malse burger vanaf de Ofyr, vegan poke bowls, pizza’s, poffertjes tot op hout gestookte koffie en het lekkerste ijs, bieden de foodtrucks een assortiment om je vingers bij af te likken! En natuurlijk gelijk even een rustmomentje tussen het feesten door.

De zondag is familiedag bij uitstek. Vanaf 12.00 uur kan iedereen gratis het festivalterrein op. Met veel muziek, kindervertier en een gezellige markt met zeker 45 marktkramen langs de wandelweg, foodtrucks en niet te vergeten de fantastische strandlocatie, biedt het Beachfestival ook op deze dag een heerlijke, feestelijke strandbeleving.

Het festivalterrein van de komende editie is dit jaar een stukje opgeschoven op het strand. De entree bevindt zich nu aan het einde van de parkeerplaats, ter hoogte van het basketbalveld. Ook kunnen bezoekers hun jassen en andere waardevolle spullen kwijt in de lockers die worden neergezet.

Dit is een partnerbijdrage van:
Beachfestivalzeewolde.nl