Afbeelding
Politie Nederland

Overige politieberichten

Politie

ZEEWOLDE - Over de periode 14 oktober tot 28 oktober meldde Miklós Coumou van de politie Zeewolde nog de volgende zaken:

16/10: Aan de Stevinhof was een kat onder een bodemplaat van een auto vast komen te zitten. De brandweer kon het dier uit zijn benauwde positie bevrijden en in goede gezondheid overdragen aan de 25-jarige eigenaar.

17/10: Een 60-jarige vrouw uit Zeewolde was op de Middelbeekweg van haar paard gevallen tegen een verkeersbord aan. Het paard was op hol geslagen toen het schrok van een groep passerende motorrijders en is op eigen gelegenheid terug naar de stal gelopen. De vrouw hield aan het ongeluk lichte verwondingen over.

18/10: Een 52-jarige vrouw viel op de Golflaan tijdens het steppen. Vermoedelijk heeft zij te hard geremd waardoor ze over de kop sloeg. Zij liep daarbij verwondingen aan gezicht en hand op.

21/10: Aanrijding met losgebroken pony’s op de Slingerweg (07.10 u). Een pony kwam in de berm terecht en is overleden, een tweede pony had een gebroken been en moest men laten inslapen, een derde pony wist ongedeerd terug te keren naar de weide. Waarschijnlijk is door de wind het hek opengewaaid waardoor de dieren konden ontsnappen. De 29-jarige bestuurder uit Apeldoorn die bij de aanrijding betrokken was kwam er met de schrik van af en hoefde niet naar het ziekenhuis.

25/10: Kop-staart-aanrijding op de Gooiseweg (08.05u). Een bestuurder zag te laat dat zijn voorganger remde en knalde er tegenaan. Eén auto moest worden afgesleept. Er vielen geen gewonden.