Afbeelding
Ben Scharft

24e JAM Schoolkorfbaltoernooi vrijdag 27 september

Sport

Op vrijdag 27 september wordt het 24e JAM Schoolkorfbaltoernooi georganiseerd door KV Wolderwijd.

Aan dit JAM Schoolkorfbaltoernooi doen ook dit jaar weer de groepen 4 & 5 mee van alle basisscholen in Zeewolde.
Tijdens het toernooi wordt er gespeeld volgens het 4-Korfbal systeem. 2 teams van ieder 4 spelers, 2 jongens en 2 meisjes, spelen op 1 veld tegen elkaar. Een mooie vorm van korfbal waarbij alle spelers mee moeten doen om uiteindelijk proberen te scoren.

Het JAM Schoolkorfbaltoernooi start vrijdag 27 september om 15:45 uur op de korfbalvelden van KV Wolderwijd op sportpark De Horst aan de Horsterweg in Zeewolde. De prijsuitreiking zal zijn rond de klok van 18:00 uur.

Het JAM schoolkorfbaltoernooi zou niet mogelijk zijn zonder de steun van hoofdsponsor JAM Harderwijk. JAM helpt kinderen en jongeren; van basisschool tot universiteit met huiswerkbegeleiding, bijles, CITO-training, examentraining en remedial teaching.

Voor meer info ga je naar JAM Harderwijk

Ook dit jaar is Bakker Bart Zeewolde weer als sponsor actief. In de kantine zijn de bekende kaasstengels en donuts van Bakker Bart verkrijgbaar. De opbrengst van deze verkoop komt direct ten goede aan KV Wolderwijd.

Het geluid tijdens het JAM Schoolkorfbaltoernooi wordt weer verzorgd door AHV Audio uit Zeewolde.
Fruithal Smits is ook dit jaar weer de leverancier en sponsor van de appels voor alle deelnemers. Dit in het kader van "KV Wolderwijd, de gezonde club'