Afbeelding
Eigen foto

Samen sterk voor collecte Fonds Gehandicaptensport

Sport

ZEEWOLDE - Mensen met een beperking staan al snel buiten spel als het om sport en beweging gaat. Door te collecteren voor het Fonds Gehandicaptensport willen Zeewolde Atletiek, de Voetbalvereniging en de Watersportvereniging Zeewolde zich inzetten voor meer sportaanbod voor deze doelgroep. 

Hiermee steunen zij het Fonds Gehandicaptensport en bovendien helpt het ook de eigen verenigingen in het verder uitbouwen van hun sportaanbod voor deze doelgroep. In ruil voor hun inzet gaat namelijk 50% van de opbrengst in Zeewolde rechtstreeks naar de clubkas van de drie verenigingen. “En dat is mooi meegenomen, ook voor onze lokale sporters met een beperking!”, laten de sportaanbieders weten. “Voldoende reden om gul te geven!”

De collecteweek duurt van 4 tot en met 10 april. Door Corona zullen de collectanten vooral digitaal collecteren of op afstand. Niet thuis? Mogelijk vind je in die week dan een collectekaart in de bus.
Een andere manier om te helpen en steunen is door collectant te worden. Je kunt fysiek of digitaal je enthousiasme inzetten. Neem daarvoor vrijblijvend contact op met de coördinator Grenzeloos Bewegen Zeewolde: 06-26738562, info@grenzeloosbewegenzeewolde.nl of kijk op www.grenzeloosbewegenzeewolde.nl.