Afbeelding
Eigen foto

Biljartclub Sfinx houdt Open Huis in ‘eigen home’

Sport

ZEEWOLDE - Zaterdag 28 augustus kunnen belangstellenden van 10.00 tot 12.30 uur kennismaken met de gezellige biljartvereniging Sfinx.

De Zeewolder biljartclub verhuisde in januari naar hun ‘eigen home’ aan de Doorsteek 51, maar de naam ‘Biljartclub Sfinx’ bleef daarbij behouden. “Door corona was het helaas niet mogelijk om de locatie, waar we trots op zijn, eerder in gebruik te nemen.”

Tijdens het Open Huis hebben bezoekers de gelegenheid om met een van de leden de biljartsport praktisch te beoefenen. De vereniging beschikt over drie Wilhelmina biljarts en materiaal is aanwezig. Mocht zaterdag 28 augustus niet uitkomen; er wordt elke avond, van maandag tot en met vrijdag, onderlinge competitie gespeeld op elk niveau. Ook bestaat de mogelijkheid om ’s morgens vrij te biljarten. Beginnende biljarters kunnen op maandagochtend onder leiding van Cor Bruygoms de kneepjes van de biljartsport leren.

Kom langs of wilt u meer informatie, stuur dan een mail naar het secretariaat van de vereniging, Mary Rijnen – van Beek, marydej@gmail.com of bel Johan Scheen 06-27 522 471.

Impressie kantoor front
Scouting Nederland verhuist naar nieuw hoofdkantoor op Scoutinglandgoed Zeewolde Ingezonden 15 apr, 10:06
Afbeelding
Eerste plaats voor Tessa Schoots Rotterdam Taekon-do Cup Sport Instagram 14 apr, 23:45
V.l.n.r. Snel, Valero, Kraak, De Vries, De Prenter, Oostwouder, Van 't Loo, Blaauw, Bekkema, Van Meerveld, Razoux Schultz, Van Meerveld
De Snipers U22 veroveren kampioenstitel in 2e divisie na thriller met verlenging Nieuws Ingezonden Instagram 14 apr, 22:39