Afbeelding
Eigen foto

Indrukwekkende start pupillencompetitie atletiek

Sport

AMERSFOORT- Juni 2019 was de laatste keer dat de pupillen van Zeewolde Atletiek hun laatste baanwedstrijd beleefden buiten Zeewolde. Daarna volgde Corona en buiten 2 finale wedstrijden alleen wedstrijden op de eigen baan. 

Voor veel atleten was het daardoor best een beetje spannend deze eerste wedstrijd van de pupillencompetitie van dit seizoen. Voor een aantal atleten was het zelfs de eerste keer. Samen met 330 atleten van andere verenigingen gingen ze naar Amersfoort om hier op hun allerbest te springen, werpen en te lopen. Voor iedere leeftijdscategorie stond een eigen meerkamp op het programma, aangevuld met estafette.
Waar de meeste atleten op de openingswedstrijd begin deze maand op de eigen baan in Zeewolde al de nodige PRā€™s hadden gescoord, bleven zelfs die vaak niet gespaard. Veel atleten wisten ze opnieuw te overtreffen.

Het is daardoor moeilijk om de grootste hoogtepunten er uit te lichten. Wat zeker benoemd mag worden is hoe Thijs van Schaik, Naud van Borselen en Kevin Juffer van alle 40 deelnemers de top 4 van de jongens pupillen B bezetten, met kort daarachter op de 8e en 9e plaats Zenna van Tol en Sasja de Lijster. Hun ploeg prijkt bovenaan in het klassement. De jongens A1 bemachtigden een 5e plek. De meiden A1 en A2 gingen eveneens voldaan naar huis, net als de jongsten Daan Verkaart en Wouter van Hemert (6 jaar). Daan werd zelfs 2e in zijn leeftijdscategorie. Al met al een mooi begin van de competitie! 

Afbeelding
Man gewond na val te water van schip bij IJsseloog: KNRM Urk en kustwacht schieten te hulp 112 17 apr, 15:00
Afbeelding
Help de bij! Ingezonden Instagram 17 apr, 12:57
De voorronde van de Grote Verkeersquiz in Zeewolde werd gespeeld op 3 april
Urk winnaar van Grote Verkeersquiz Flevoland; Zeewolde wint spandoekenwedstrijd Ingezonden 17 apr, 12:52