Afbeelding
Foto: Eigen foto

Open Ochtend Atletiek

Sport

ZEEWOLDE - De Open Ochtend op zaterdag 17 september is een feestelijke ochtend waarbij jong en oud kennis kan maken met het brede sportaanbod van Zeewolde Atletiek.

Voor jeugd tot en met 11 jaar is er een Mini Athletic Champs waarbij in gemixte teams en op speelse wijze kennis wordt gemaakt met alle vormen van atletiek. Hardlopers kunnen kiezen uit een duurloop door het groen van Zeewolde, een Trailrun training. Of een looptraining op de baan. Startende hardlopers kunnen deze ochtend meedoen met de Opstartgroep. In verband met de ZtotZ tocht is de wandelsport deze dag niet present, maar staan de trainingen van de week daarop open voor niet-leden. Inclusief de gezellige koffie na afloop.

Ook zonder mee te doen met een van de trainingen of activiteiten is men van harte welkom. Voor een kop koffie of om even sfeer te proeven. Of om even te sneupen in de tweedehands sportkleding die deze ochtend verkocht zal worden. Schoenen, maar ook heel veel broekjes en thermokleding. Kijk op www.zeewolde-atletiek.nl voor het volledige programma.