Afbeelding
Eigen foto

Open Huis bij Biljartclub Sfinx

Sport

ZEEWOLDE - Biljartclub Sfinx houdt zaterdag 2 april a.s. van 10.00 tot 12.30 uur Open Huis. Belangstellenden zijn van harte welkom om kennis te komen maken met de gezellige biljartclub. 

Na de verhuizing in 2021 is de biljartclub inmiddels gesetteld in hun ‘eigen home’ aan de Doorsteek 51. “Door corona was het helaas niet mogelijk om volledig van de locatie gebruik te maken, maar die periode ligt nu achter ons.”

Tijdens het Open Huis hebben bezoekers de gelegenheid om met een van de leden de biljartsport praktisch te beoefenen. De vereniging beschikt over drie Wilhelmina biljarts en materiaal is aanwezig. Mocht zaterdag 2 april niet uitkomen; er wordt elke avond, van maandag tot en met vrijdag, onderlinge competitie gespeeld op elk niveau. Ook bestaat de mogelijkheid om vrij te biljarten. Beginnende biljarters kunnen onder leiding van Wim Jilderda de kneepjes van de biljartsport leren.

Kom langs of wilt u meer informatie, stuur dan een mail naar het secretariaat van de vereniging, Mary Rijnen – van Beek, marydej@gmail.com of bel Johan Scheen 06-27 522 471.

Afbeelding
Realisatie nieuw woonzorgcomplex in Zeewolde een stap dichterbij Ingezonden 20 uur geleden
Afbeelding
Provincie stelt jaarlijks € 130.000,- subsidie beschikbaar voor het beleefbaar maken van Flevolands erfgoed Ingezonden 20 uur geleden
Afbeelding
Inschrijving geopend voor de Avondvierdaagse Zeewolde Algemeen 21 uur geleden