Afbeelding
Foto: VV Zeewolde

Johnno Visser ontdekt buiten voetbal andere interesses

· leestijd 1 minuut Sport

ZEEWOLDE – “Na 21 jaar bij VV Zeewolde te hebben gevoetbald, komt er na dit seizoen een einde. Ik heb vele mooie jaren vol passie bij VV Zeewolde gevoetbald en we hebben gezamenlijk mooie dingen bereikt! Hierbij de benodigde informatie om mijn lidmaatschap op te zeggen: naam: Johnno Visser; team: VV Zeewolde 3; reden van opzegging: andere interesses gekregen.” Deze mededeling kwam vorige week binnen bij de ledenadministratie van VV Zeewolde.

Johnno was niet zomaar een speler. Van de kleinste jeugd bracht hij het tot het eerste elftal (en vaste waarde van het tweede en momenteel derde). Veelal met zijn vader Michiel aan zijn zijde, tot diens trieste overlijden in juni 2019 zijn steun en toeverlaat. In het voorjaar van datzelfde jaar kwam Johnno met een prachtig, zelf gemaakt mozaïek kunstwerk. Met het logo erop van VV Zeewolde. Al die jaren had het op zijn jongenskamer gehangen. Het kreeg een mooi, nieuw plekje in de Business Lounge van VV Zeewolde.

Johnno had het niet helemaal goed. Hij keek zijn fotoalbum er nog eens op na. “In eerste instantie dacht ik na dit seizoen 21 jaar voor VV Zeewolde te hebben gevoetbald, maar het bleek zelfs 22 jaar te zijn. In augustus 2001 gestart bij VV Zeewolde in de F12.” Toch even terugblikken… “Wat ik het meest bijzondere vind is dat ik tijdens mijn jeugd nooit selectievoetbal heb gespeeld en bij de senioren kwam ik gelijk in het tweede elftal. Af en toe sloot ik aan bij het eerste elftal en ik heb één seizoen in het eerste gespeeld. Vroeger was ik vrijwel elke zaterdag op het voetbalveld te vinden. Zelfs als we een weekendje weg waren was het een ‘gewoonte’ om even heen en weer te rijden voor een wedstrijd. In coronatijd merkte ik dat ik het voetbal niet echt miste en ontdekte ik andere leuke activiteiten. Zo ben ik sinds afgelopen zomer wekelijks aan het padellen met voetbalvrienden.”

Johnno heeft wel de intentie VV Zeewolde te blijven aanmoedigen bij (thuis)wedstrijden. “Het is en blijft de mooiste club uit de polder, waar ik mooie tijden heb beleefd. Zo ben ik een paar keer kampioen geworden in de jeugd en bij de senioren zijn we een paar keer periodekampioen geweest. Ik heb echt genoten van mijn tijd bij VV Zeewolde, maar nu is het tijd voor iets anders.”

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding