Afbeelding
Zeewolde Actueel

Carl Aventurin nieuwe hoofdtrainer VV Zeewolde

Sport

ZEEWOLDE - Carl Aventurin (37) wordt de nieuwe hoofdtrainer van VV Zeewolde. Hij volgt begin komend seizoen Peter Epe op, die de afgelopen vier jaar leiding gaf aan het eerste elftal en daarbij één kampioenschap veroverde.

Lelystedeling Carl Aventurin is momenteel voor het derde seizoen hoofdtrainer van EFC ’58 uit Ermelo. Daarvoor was hij werkzaam bij Reaal Dronten, SV Lelystad ’67 en Unicum. In het dagelijks leven is Aventurin werkzaam bij Stichting Halt, waar hij verantwoordelijk is voor het geven van voorlichtingen over verschillende maatschappelijke thema’s en het behandelen van zaken waarbij strafbare feiten zijn begaan door jongeren in de leeftijd van 12 tot 18 jaar.

Bestuurslid Technische Zaken Johan Henkes is zeer tevreden over het ‘binnenhalen’ van de nieuwe trainer, laat hij op de website van de voetbalvereniging weten. “We zijn zeer content met het binden van Carl aan onze vereniging. Naar aanleiding van de verschillende gesprekken met hem sluit hij goed aan op het door ons gewenste competentieprofiel.”

Ook Aventurin is vol trots en voldoening over zijn overgang naar Zeewolde. “Toen ik werd benaderd voor de functie van hoofdtrainer van VV Zeewolde was ik direct enthousiast en de gesprekken die hierop volgden met Johan Henkes en Ruud Dokter versterkten dit gevoel. Ik volg Zeewolde al geruime tijd en gedurende de gesprekken kreeg ik meer en meer het gevoel dat dit de juiste vervolgstap is voor mijn trainerscarrière.”