Afbeelding
Foto: ZETA

Tafeltennisser Mart van Es clubkampioen junioren

Sport

ZEEWOLDE - Bij tafeltennisvereniging Zeta vond vrijdag 12 mei het jaarlijkse clubkampioenschap tafeltennis voor junioren plaats.

Het kampioenschap was opgezet in twee poules van zes, waarna de beste twee van elke poule in twee halve finales tegen elkaar uitkwamen en mochten uitmaken wie de finale mocht spelen. De deelnemende spelers waren: Ties van den Brink, Dex van der Est, Roan Gieling, Milan van den Bos, Joylean van Soelen, Jeremy Soethaert, Mart van Es, Pim van de Steeg, Desley van Tol, Milan Schaap, Niels Muller en Mischa Holdobin.

Er werd door alle spelers met volle inzet gestreden om bij de eerste twee in hun poule te komen om zo een plaats in de halve finale te bemachtigen. Na vele mooie en spannende, maar vooral sportieve partijen waren de vier halvefinalisten bekend. Te weten: Roan Gieling, Mart van Es, Milan van den Bos en Joylean van Soelen. 

Uiteindelijk wisten Mart en Milan de finale te bereiken, wat een kopie van de finale van vorig kampioenschap opleverde. De vraag was of er een nieuwe kampioen zou komen of dat Milan zijn 2e kampioenschap op een rij zou weten te behalen. Uiteindelijk, na een heel spannende partij was het Mart van Es die Milan van den Bos wist te verslaan en hierdoor zijn eerste tafeltennistitel veroverde en zich een jaar lang clubkampioen junioren van tafeltennisvereniging Zeta mag noemen. “Gefeliciteerd Mart!”

Afbeelding
Dauwtrappen met IVN: een belevenis voor vroege vogels Algemeen 23 uur geleden
Afbeelding
Realisatie nieuw woonzorgcomplex in Zeewolde een stap dichterbij Ingezonden 23 uur geleden
Afbeelding
Provincie stelt jaarlijks € 130.000,- subsidie beschikbaar voor het beleefbaar maken van Flevolands erfgoed Ingezonden 23 uur geleden
Afbeelding
Inschrijving geopend voor de Avondvierdaagse Zeewolde Algemeen gisteren
Afbeelding
Informatiemiddag over 'levend verlies' georganiseerd door CVA-keten Noordwest-Veluwe Ingezonden 1 mei, 08:21
Afbeelding
Zeewolde 40 jaar (deel 18): Gevaarlijke mijn uit WO II onschadelijk gemaakt (1983) Algemeen 30 apr, 16:31