Afbeelding
Eigen foto

Goede prestaties van Taekwon-do Hwa Rangdo

Sport Instagram

ZEEWOLDE - Leden van Taekwon-do vereniging Hwa Rangdo hebben goed gepresteerd op zowel de NRW Meisterschaft in het Duitse Duisburg dat vorig weekend plaatsvond, en op de Holland Cup in Pijnacker op 3 juni jl..

Tessa en Gabriel van Taekwon-do vereniging Hwa Rangdo deden mee aan de NRW Meisterschaft in Duisburg.  Aan dit toernooi deden 348 deelnemers van 32 teams mee uit Duitsland, Oostenrijk en Nederland. Tessa wist hier een mooie eerste plaats bij het onderdeel Tuls te behalen. Gabriel haalde een derde plaats bij Tuls en een mooie eerste plaats bij het onderdeel Sparren. Naast Tessa is ook Gabriel geselecteerd voor het WK in Finland. 

Aan de Holland Cup deden in totaal 375 deelnemers mee van 57 teams uit 10 verschillende landen. Tessa Schoots wist hier wederom een eerste plaats te behalen bij het onderdeel Tuls. Ewout Post behaalde bij het onderdeel Tuls een derde plaats. Noor Post viel helaas buiten de prijzen. 

Door de mooie prestaties van Tessa, twee overwinningen, ligt ze op schema in haar voorbereidingen voor het WK. Tessa en Gabriel gaan later dit jaar, van 4 tot 10 september, ’23 naar het WK in Tampere Finland.

Afbeelding