Afbeelding
Eigen foto

KangoeroeKlup van start bij KV Wolderwijd/DYZLE

Sport

ZEEWOLDE - Ben jij 3, 4 of 5 jaar oud en houd je van sporten en spelletjes? Kom dan korfballen! KV Wolderwijd/DYZLE nodigt je uit om deel te nemen aan de KangoeroeKlup, een leuke en actieve manier om kennis te maken met korfbal.

Elke zaterdagochtend van 9.30 tot 10.30 uur ben je van harte welkom op de sportvelden van de korfbalvereniging aan de Horsterweg. De eerste vier keer kun je gratis meedoen. “Bevalt het je? Dan kun je gemakkelijk lid worden van onze vereniging.”

Wat is de KangoeroeKlup?
De KangoeroeKlup is een sportieve club voor jongens en meisjes van 3, 4 en 5 jaar oud. “Onder leiding van ervaren trainers en trainsters bieden we alle kinderen de mogelijkheid om lekker te bewegen, gezellige spelletjes te doen en samen een beetje te korfballen.”

Waarom korfbal?
“Korfballen is niet alleen leuk, maar ook ontzettend goed voor je! Het helpt je om je motorische vaardigheden te ontwikkelen, je leert samenwerken en het is een geweldige manier om nieuwe vriendjes en vriendinnetjes te maken. En het allerbelangrijkste: je hebt ontzettend veel plezier!”

De korfbalvereniging verwelkomt je graag bij de KangoeroeKlup. Aanmelden kan via de Proeftraining KangoeroeKlup pagina op de website. Voor vragen kun je contact opnemen via de telefoon 06-33334580 of mail naar info@kvwolderwijd.nl.