Voorbeeldfoto

VV Zeewolde maakt ook in Hattem geen fout en blijft aan de leiding

Sport

ZEEWOLDE – VV Zeewolde heeft haar foutloze status zaterdag voortgezet. Uit bij VV Hattem werd met 3-1 gewonnen. De formatie van Carl Aventurin gaat nu samen met Zwart-Wit’63 aan de leiding in de 3e klasse C van het district Oost. De ploeg uit Harderwijk won in Ermelo met 2-1 bij EFC ’58.

De polderboys leidden zaterdagmiddag bij rust in Hattem reeds comfortabel met 2-0. De treffers werden gemaakt door Luke Zwagerman (11e minuut) die een fraai ingestudeerde corner doeltreffend afrondde, en Collin van den Brink (36) na een slimme bal door het midden van Frits van Esveld. De wedstrijd werd weer spannend toen Kevin Veger in de 76e minuut de aansluitingstreffer op zijn naam bracht (1-2) . De thuisploeg kreeg zelfs enkele reële kansen op de gelijkmaker, maar zover kwam het uiteindelijk niet. De vlak ervoor voor Abdelkarim Arzini ingevallen Enno van Keulen zorgde in de derde minuut van de extra tijd voor de bevrijdende 1-3. Met negen punten uit drie wedstrijden heeft VV Zeewolde nu nog steeds de volle buit. Ook Zwart-Wit ’63 heeft de maximale score, maar een net iets minder doelgemiddelde (11-1 om 9-1).

Zaterdag 14 oktober staat er voor VVZ weer een thuiswedstrijd op het programma. Die middag komt EFC ’58, de oude ploeg van hoofdtrainer Carl Aventurin, op bezoek op sportpark De Horst. Aanvang: 15.00 uur.