Afbeelding
Rianda Tuin

Workshop babytaal

Zorg en Welzijn

ZEEWOLDE - Iedere tweede en vierde woensdag van de maand zijn (aanstaande) ouders en opvoeders van jonge kinderen van harte welkom bij het Opgroeicafé in FlevoMeer Bibliotheek Zeewolde.

Babyconsulent Martine van der Molen is woensdag 9 december te gast. Zij zal een workshop geven over Dunstan Babytaal. Deze babytaal leert ouders hun baby te begrijpen en de behoeften van de baby makkelijker te voorzien door de geluiden te herkennen en deze correct te interpreteren.

Het Opgroeicafé is een plek waar (aanstaande) ouders/opvoeders van jonge kinderen elkaar kunnen ontmoeten, ervaringen uitwisselen en informatie ontvangen op het gebied van opvoeden en opgroeien. In een ontspannen sfeer, onder het genot van een gratis kopje koffie of thee, is iedereen van harte welkom. 

Ouders kunnen de kinderen meenemen naar de bijeenkomst, die van 10.00 tot 11.30 uur in de activiteitenruimte van de bibliotheek wordt gehouden. Er is speelgoed aanwezig. De ochtenden worden georganiseerd door FlevoMeer Bibliotheek in samenwerking met Flow Coöperatie. Het aanwezige speelgoed wordt beschikbaar gesteld door Speel-o-Theek Ketelbinkie.

Haal een gratis kaartje in de vestiging of via de oranje knop op:

https://www.flevomeerbibliotheek.nl/agenda/opgroeien-zeewolde-informatie-ouders-december9.html

Tienerband Mixed Up
Tienerband Mixed Up brengt feest op Koningsdag Ingezonden Instagram 17 apr, 11:41
Havenkwartier - Polderwijk Zeewolde
Woonmanifestatie: Ontdek je droomwoning in Zeewolde! Algemeen 16 apr, 16:00
Afbeelding
Zeewolde 40 jaar (deel 16): Het eenzame eerste graf op de begraafplaats Algemeen Instagram 16 apr, 15:30