Afbeelding
Seniorweb Zeewolde

Seniorweb nu ook in Het Vraaghuis

Zorg en Welzijn

ZEEWOLDE - De afdeling Welzijn van de gemeente Zeewolde werkt nauw samen met Seniorweb Zeewolde. Iedere vrijdagochtend houdt Seniorweb spreekuur van 10.00-12.00 uur in de Meermin en nu ook, bij wijze van proef, iedere laatste donderdag van de maand in het Vraaghuis, van 14.00-16.00 uur.

Hier kan men terecht met vragen over bijvoorbeeld onderwerpen als Windows 10, laptops, tablets en smartphones, WhatsApp, veilig internetten en meer. U wordt persoonlijk geholpen door een vrijwilliger van Seniorweb. Iedereen is welkom, maar bent u lid van SeniorWeb dan kunt u tevens gebruik maken van meer PChulp via de Website of het volgen van één van de vele aangeboden cursussen en blijft u via de nieuwsbrieven op de hoogte van de digitale wereld. “Veel senioren maken daar heden ten dage goed gebruik van”, laat Fred Bom, Ambassadeur SeniorWeb Zeewolde, weten. 

SeniorWeb is een landelijke vereniging met 150.000 leden, 425 leslocaties en 3.000 vrijwilligers. Zij zijn sinds 1996 actief met als doel de digitale wereld begrijpelijk te maken, zodat iedereen het gemak en het plezier van computer en internet kan ervaren.

SeniorWeb Zeewolde wil de activiteiten graag verder uitbreiden, maar is daarvoor afhankelijk van meer vrijwilligers en leden. Heeft u interesse dan kunt u contact opnemen met Fred Bom, ambassadeur van SeniorWeb in Zeewolde, via het e-mailadres seniorwebzeewolde@gmail.com, of op locatie op de vrijdagochtenden op de leslocatie in de Meermin of de laatste donderdag van de maand in het Vraaghuis.