Afbeelding
Mufid Majnun

Nu ook vaccineren weer mogelijk in Zeewolde

· leestijd 1 minuut Zorg en Welzijn

ZEEWOLDE - GGD Flevoland opent met ingang van maandag 27 december opnieuw een vaccinatielocatie in Zeewolde. De locatie is op de eerste verdieping van de voormalige bibliotheek in winkelcentrum Ravelijn. De teststraat van GGD Flevoland bevindt zich eveneens in het pand, op de begane grond. De in- en uitgangen zijn gescheiden.

Vaccinatielocatie
Inwoners van Flevoland kunnen met de ingebruikname van de locatie in Zeewolde nu ook terecht voor de boostervaccinatie. COVID-manager Aldrik Dijkstra: “We willen mensen de gelegenheid geven om zo snel mogelijk ook dicht bij huis hun boostervaccinatie te laten zetten. Reden om ook in Zeewolde weer een vaccinatielocatie te openen.”

Testen en prikken in eigen dorp
Burgemeester Gerrit Jan Gorter: “Het is fijn voor de inwoners van Zeewolde dat zij niet alleen voor de test maar ook voor vaccinaties terecht kunnen in hun eigen woonplaats. Ik roep alle inwoners op een afspraak te maken voor de boostervaccinatie.
Ook mensen die nog niet eerder gevaccineerd zijn en dat alsnog willen laten doen, kunnen een afspraak maken in ons dorp.”

Afspraak maken
Mensen die in aanmerking komen voor een boostervaccinatie krijgen een uitnodiging thuisgestuurd, zij hoeven hier niets voor te doen. De afspraak kan op twee manieren gemaakt worden: na bekendmaking van het geboortejaar dat aan de beurt is, kan direct online een afspraak gemaakt worden via www.coronavaccinatie-afspraak.nl. Men hoeft niet te wachten op de uitnodigingsbrief.

Een telefonische afspraak kan pas gemaakt worden nadat men de uitnodigingsbrief ontvangen heeft. Het telefoonnummer hiervoor staat in de brief vermeld.

De GGD roept mensen op om een afspraak te maken via het digitale portaal. Dit gaat sneller en voorkomt dat het callcenter overbelast raakt. Wie zelf niet digitaal vaardig is, kan hulp vragen aan familie, buren of vrienden of de Flevomeerbibliotheek in Zeewolde (denk aan uw DigiD!).

Eerste of tweede vaccinatie
Wanneer men nog een afspraak wil maken voor de eerste of tweede vaccinatie kan dat eveneens via www.coronavaccinatie-afspraak.nl.
Voor prikken zonder afspraak: www.prikkenzonderafspraak.nl

band Combo Bossa Bela
Inspirerende kunstwerken en Braziliaanse sferen tijdens Open Deuren: Tijd voor Kunst Algemeen 15 apr, 13:38
Afbeelding
Werelddansgroep Horlepiep organiseert workshop Bosnische dans Ingezonden 15 apr, 10:46
Impressie kantoor front
Scouting Nederland verhuist naar nieuw hoofdkantoor op Scoutinglandgoed Zeewolde Ingezonden 15 apr, 10:06
Afbeelding
Eerste plaats voor Tessa Schoots Rotterdam Taekon-do Cup Sport Instagram 14 apr, 23:45
V.l.n.r. Snel, Valero, Kraak, De Vries, De Prenter, Oostwouder, Van 't Loo, Blaauw, Bekkema, Van Meerveld, Razoux Schultz, Van Meerveld
De Snipers U22 veroveren kampioenstitel in 2e divisie na thriller met verlenging Nieuws Ingezonden Instagram 14 apr, 22:39
Afbeelding
Puntjes op de i van Zeewolde Kruist de Buizen Algemeen Instagram 14 apr, 22:29