Afbeelding
Aangeleverd

Exclusief trouwen? Dit zijn de beste tips

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Staat jullie bruiloft op de planning en willen jij en je partner graag exclusief trouwen? Dat is goed mogelijk, ook als je niet een extreem hoog budget hebt. Met wat hulp en creativiteit kun je hierbij namelijk al een heel eind komen. Maar hoe kun je een exclusieve bruiloft dan organiseren? Wij helpen je hierbij op weg en zetten wat handige tips op een rij!

Schakel een weddingplanner in

Zijn jij en je partner ervan overtuigd dat jullie exclusief willen trouwen? Dan kan het verstandig zijn om de hulp van een weddingplanner in te schakelen. Een exclusieve bruiloft betekent namelijk veel regelen en daar kunnen jullie vast wat hulp bij gebruiken. Een weddingplanner heeft veel ervaring en weet precies wat wel en niet goed bij jullie bruiloft zou passen. Van het regelen van een exclusieve trouwlocatie of een bruiloftsdiner tot het regelen van de catering of bloemisten: een weddingplanner kan alles tot in detail voor jullie verzorgen. Uiteraard kunnen jullie wel zelf van tevoren aangeven wat jullie in gedachten hebben, zodat jullie goed op één lijn liggen. Een weddingplanner inhuren kan jullie veel tijd en moeite schelen en je hebt hierbij vaak de garantie dat alles goed geregeld wordt. Exclusief trouwen moet zo dan ook zeker gaan lukken!

Een droomlocatie voor de bruiloft uitkiezen

Het is een van de belangrijkste dingen bij het regelen van de bruiloft: bet kiezen van een toffe trouwlocatie. Als je graag exclusief wilt trouwen, wil je natuurlijk een trouwlocatie met alles erop en eraan. Haast niets kan hierbij te gek, jullie willen tenslotte een exclusieve bruiloft. Als jullie kiezen voor het inschakelen van een weddingplanner, kan deze persoon dit in detail regelen. Inspiratie opdoen kunnen jullie uiteraard ook goed zelf! Op zoek naar een toffe trouwlocatie? Kijk eens bij deze populaire trouwlocaties in Nederland.

Exclusieve trouwkaarten

Zeg je een exclusieve bruiloft, dan zeg je exclusieve trouwkaarten. Houd de trouwkaarten niet te standaard, maar probeer echt uit te pakken. Om de trouwkaart een exclusieve uitstraling te geven, zou je kunnen denken aan het gebruiken van een touch of gold.

Luxe decoratie

Bij een exclusieve bruiloft hoort natuurlijk ook luxe decoratie. Denk hierbij eens aan bijvoorbeeld een goud thema. Alle decoratie in het goud, waardoor het een luxe en exclusieve uitstraling heeft. Je kunt hiermee zoveel uitpakken als je zelf wilt. Gouden slingers, bloemstukken met goud of gouden ballonnen: allemaal goed mogelijk!

Entertainment

Bij een exclusieve bruiloft kan ook entertainment eigenlijk niet ontbreken. Waar je hierbij aan kunt denken? Aan bijvoorbeeld een toffe live artiest, een dinner show, vuurwerk of een andere leuke vorm van entertainment. Je kunt het haast niet zo gek bedenken of het bestaat, dus mogelijkheden genoeg!

Bij het organiseren van een exclusieve bruiloft kun je over bovenstaande dingen in ieder geval alvast gaan nadenken. Of je nu op zoek gaat naar trouwlocaties in Harderwijk, Amsterdam of aan het strand en voor de meest gave vorm van entertainment kiest of wat minder: je hebt mogelijkheden zat. Bij een exclusieve bruiloft moet een hoop geregeld worden, dus een goede voorbereiding is van groot belang. Alles tot in detail uitgedacht? Dan wordt jullie trouwdag vast een dag om nooit meer te vergeten.

Afbeelding
Dauwtrappen met IVN: een belevenis voor vroege vogels Algemeen 2 mei, 09:56
Afbeelding
Realisatie nieuw woonzorgcomplex in Zeewolde een stap dichterbij Ingezonden 2 mei, 09:56
Afbeelding
Provincie stelt jaarlijks € 130.000,- subsidie beschikbaar voor het beleefbaar maken van Flevolands erfgoed Ingezonden 2 mei, 09:53