Afbeelding
Eigen foto

CarWashCenter Horsterparc wordt compleet vernieuwd

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

ZEEWOLDE – CarWashCenter Horsterparc (CWC) garandeert een snelle en professionele wasbeurt van de auto. Na de komende verbouwing, waarbij de wasstraat in zijn geheel wordt vervangen, zal de kwaliteit van het wascentrum nog hoger liggen.

CWC startte twaalf jaar geleden met het meest moderne en complete wascentrum in de regio. Mede door intens gebruik is ook een wasstraat aan storingen onderhevig. “Daardoor hebben onze klanten de laatste tijd wel eens voor een dichte deur gestaan. Dat is vervelend voor mijzelf, maar vooral voor de klant. Dat is ook de hoofdreden om te gaan verbouwen”, licht eigenaar Philip Dijst toe. “Een ander aspect is dat de techniek dusdanig is verbeterd dat je een enorme stap vooruit maakt in de kwaliteit, maar ook in de techniek. Niet onbelangrijk is dat de nieuwe machines aanmerkelijk zuiniger zijn.”

Eerder werd het achterste gedeelte van de wasstraat al vernieuwd. Bij de komende verbouwing wordt de voorkant aangepakt waarbij deze een geheel nieuwe indeling krijgt. Dijst: “De klant zal hierdoor een hele nieuwe beleving ervaren. Dat begint direct bij de entree met een nieuwe lavaboog: een meelopende dakborstel die ook de achterkant van de auto wast, en een meedraaiende droger. Deze is bij ons eigenlijk het minst belangrijk omdat wij al met osmose water wassen dat compleet vlekvrij opdroogt.”

Het installeren van een compleet nieuwe wasstraat is een grote stap en een groot risico in deze tijd. “Desondanks houden we onze prijzen gelijk. Daarmee willen we onze klanten tegemoet komen”, aldus Dijst. “Ik heb er alle vertrouwen in dat we net als twaalf jaar geleden weer een mooie, nieuwe start kunnen maken met een prachtige machine en niet te vergeten onze goede medewerkers. Wij hebben er erg veel zin in!”

CWC Horsterparc is tijdens de verbouwing gesloten van 24 oktober tot 13 november.

Dit is een partnerbijdrage van:
CWC Horsterparc
Postkoets 1, Zeewolde
Tel.: 036 5225267
Mail: info@cwchorsterparc.nl
www.carwashcenterhorsterparc.nl

Afbeelding
Realisatie nieuw woonzorgcomplex in Zeewolde een stap dichterbij Ingezonden gisteren
Afbeelding
Provincie stelt jaarlijks € 130.000,- subsidie beschikbaar voor het beleefbaar maken van Flevolands erfgoed Ingezonden gisteren
Afbeelding
Inschrijving geopend voor de Avondvierdaagse Zeewolde Algemeen gisteren