Afbeelding

Laatste loodjes IMZ voor jubileumconcert

· leestijd 1 minuut Algemeen

De mannen van het Interkerkelijk Mannenkoor Zeewolde zijn maandag 26 augustus jl. begonnen aan de laatste 8 repetities voor het jubileumconcert van 12 oktober a.s. in Open Haven. Inclusief de tien projectleden, onder wie vijf jonge mannen van ‘de Polderboys’, wordt stevig gerepeteerd op een aantal prachtige nummers. Het repertoire van het koor bestaat voornamelijk uit nummers van de eerste 25 jaar, waaronder ook een aantal met een speciale herinnering. Zo zullen bijvoorbeeld twee nummers gezongen worden die in 2014 op het programma stonden bij de herinneringsdienst van dirigent Henk van ’t Veer, die het koor tien jaar lang leidde.

Een aantal prominente gasten luisteren het jubileumconcert op met solo’s (met of zonder het mannenkoor). De muziek wordt verzorgd door Marjan Hartgers op orgel en piano, Noortje van Middelkoop op panfluit en Jan Lenselink op piano. De solo’s worden gezongen door de inmiddels bekende sopraan Sterre van Boxtel, de Zeewoldense Léonie Meijer en de broers Willem en Jan Jaap Nijhof.

Kaartjes voor dit concert à € 10,- zijn verkrijgbaar in de voorverkoop bij Book-inn, Dalkruid nr. 3 en op 12 oktober aan de zaal. Ook kunnen er kaartjes gereserveerd worden door storting van € 10,- per stuk op rekeningnummer NL35 RABO0183 6536 96 ten name van Interkerkelijk Mannenkoor Zeewolde. De kaartjes liggen dan op 12 oktober klaar in Open Haven.

Het jubileumconcert van het IMZ begint om 19.30 uur. De zaal is open om 19.00 uur. In de pauze wordt een hapje en een drankje van het koor aangeboden.

Afbeelding
Realisatie nieuw woonzorgcomplex in Zeewolde een stap dichterbij Ingezonden 21 uur geleden
Afbeelding
Provincie stelt jaarlijks € 130.000,- subsidie beschikbaar voor het beleefbaar maken van Flevolands erfgoed Ingezonden 21 uur geleden
Afbeelding
Inschrijving geopend voor de Avondvierdaagse Zeewolde Algemeen 21 uur geleden