Afbeelding

Fabulous Fall tijdens het Fashion Event in Zeewolde

· leestijd 1 minuut Algemeen

De blaadjes vallen van de bomen en de eerste dagen met herfstweer hebben we al gehad. De herfst komt er aan! Hoogste tijd om de kledingkast weer even aan te vullen. Heeft u al een idee wat de mode ons dit najaar gaat brengen? Welke kleuren en prints gaan we zien? Op zaterdag 28 september krijgt u het antwoord op al deze vragen en meer, want dan organiseren de ondernemers in het centrum van Zeewolde weer het Fashionevent.

Prettige collega’s

“Alweer voor de derde keer organiseren we deze show met elkaar” vertelt Birgit Vercauteren van Mode plus by Birgit enthousiast. Recent is Birgit verhuist van de Havenkade naar de Raadhuisstraat. De nieuwe winkel bevalt haar uitstekend. “Nu hoor ik er écht bij!” Zwanette van Elle Damesmode valt haar bij; “Met de verschillende winkels samen brengen we een hele brede collectie waar bijna iedereen wel kan slagen. Elke modeondernemer heeft zo zijn of haar eigen stijl. Omdat wij zelf de inkoop regelen kunnen we de collecties goed afstemmen op onze eigen vaste klanten”. “Concurrenten? Nee hoor, zo zien we elkaar zeker niet, prettige collega’s zijn we!”. Op de Street Catwalk komt dames- en herenkleding, lingerie en schoenmode voorbij. Om 12.00 en 14.00 uur zijn er showblokken. Modellen lopen op rode lopers via de Torenstraat door naar de Raadhuisstraat. Langs de route is voldoende plaats om lekker even te zitten en te genieten van de show.

Stoere auto’s en een DJ bus

Tijdens het Fashionevent staan er mooie auto’s opgesteld in het centrum. Rob Bleeker van Blueline heeft zich namelijk bezig gehouden met de aankleding in het centrum. “Onterecht denken mannen vaak dat dit event voor hun minder interessant is. Onzin, en deze keer zeker! In samenwerking met 4x4 Flevoland staan er in de Raadhuisstraat verschillende auto’s opgesteld. Wie wil er nu niet een stoere Mercedes G-klasse van dichtbij bekijken”?

Een stoere vintage Volkswagen DJ bus zorgt voor musicale ondersteuning.

Kortom, een middag die u niet mag missen in Winkelhaven Zeewolde!