Afbeelding

Muziek Café en Moving Streetfood samengevoegd

· leestijd 1 minuut Algemeen

ZEEWOLDE - Na zes jaar heeft het Muziek Café besloten om haar oorspronkelijke opzet te beëindigen en de fusie aan te gaan met Moving Streetfood.

“We hebben de afgelopen vijf jaar met veel plezier lokaal muzikaal talent onder de vleugels genomen en vele mooie projecten gedaan, met als hoogtepunt de Pink floyd coverband”, licht Rick Mook toe. “Ook hebben we diverse nieuwkomers een duwtje in de juiste richting kunnen geven door ze te laten zoeken en ontdekken welke richting ze nu echt op wilden. Een aantal zijn zo doorgegaan naar het conservatorium of de musical school. En uiteraard hebben er ook een aantal ontdekt dat muziek toch niet hun ding was. Alles bij elkaar hebben we mooie ervaringen opgedaan en altijd met veel plezier mogen begeleiden en waar nodig te sturen.”

Sinds mei 2019 ontbrak een vaste locatie om maandelijks te spelen en te oefenen. “Helaas was er ook geen ruimte meer om jong talent bij te staan.” Om al deze redenen was het Muziek Café zich al meer op evenementen gaan richten.

“Het heeft ons ook doen besluiten om ons nog meer met evenementen bezig te houden”, aldus Rick. “En zo hebben we ook steeds meer aansluiting gevonden bij Moving Streetfood, waar we in 2019 al veel mee hebben samengewerkt.”

Door deze ontwikkelingen zal Muziek Café vanaf juni 2020 dan ook ophouden te bestaan. “De muziek caravan krijgt een nieuw gezicht en zal voortaan als onderdeel van Moving Streetfood verder gaan en zo dus evenementen en feesten blijven organiseren.”

Voor vragen en informatie: rick@movingstreetfood.nl

Afbeelding
Dauwtrappen met IVN: een belevenis voor vroege vogels Algemeen 2 mei, 09:56
Afbeelding
Realisatie nieuw woonzorgcomplex in Zeewolde een stap dichterbij Ingezonden 2 mei, 09:56
Afbeelding
Provincie stelt jaarlijks € 130.000,- subsidie beschikbaar voor het beleefbaar maken van Flevolands erfgoed Ingezonden 2 mei, 09:53