Afbeelding
Rijkswaterstaat

Werkzaamheden A6 bijna klaar; komende week laatste weekendafsluiting

Algemeen

FLEVOLAND -  Rijkswaterstaat voert van vrijdag 28 mei 20.00 uur tot maandag 31 mei 05.00 uur groot onderhoud uit aan de snelweg A6. De weg is dan afgesloten van oprit (11) Lelystad-Noord tot oprit (12) Swifterbant. Na zes weekendafsluitingen verspreid over bijna een half jaar is het voorlopig de laatste keer dat dit gedeelte van de A6 dicht gaat voor verkeer. De snelweg is hierna stiller, breder en comfortabeler.

Het verkeer wordt vanaf de aansluiting Lelystad-Noord omgeleid over de N307, N711 en via de oprit (12) Swifterbant weer terug naar de A6 richting Emmeloord geleid. Omleidingen worden ter plaatse met gele borden aangegeven. Rijkswaterstaat vraagt weggebruikers zich aan de omleidingsroutes te houden, de reis van tevoren te checken en verkeersdrukte te voorkomen.

Laatste werkzaamheden
Na de weekendafsluiting staat er nog een aantal kleine afrondende werkzaamheden op de planning. Zo vervangt Rijkswaterstaat de betonnen waterverbindingen onder de weg, het waterbergend vermogen in de omgeving wordt vergroot en de middenberm wordt aangepakt. Weggebruikers kunnen hier beperkte hinder van ondervinden, maar de A6 blijft tijdens deze werkzaamheden toegankelijk voor verkeer.

Meer informatie: www.rwsverkeersinfo.nl of bel met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 (gratis).  

Afbeelding
Serkan en Emine vinden in Zeewolde rust en warmte terug Algemeen Instagram 21 apr, 21:25
Afbeelding
Snipers Heren 1 kampioen en promoveert naar tweede divisie Sport Instagram 21 apr, 17:57
Afbeelding
Vijf supermuzikale malloten: Släpstick in 'Schërzo' Cultuur Instagram 21 apr, 14:56