Afbeelding
Eigen foto

Tien centrumondernemers door voor de titel ‘Centrumondernemer van het jaar’

Algemeen

ZEEWOLDE - Na nominatierondes van inwoners en collega-ondernemers werd op 23 september bekend welke tien centrumondernemers door gaan voor de titel ‘Centrumondernemer van het Jaar’.

In alfabetische volgorde krijgen de volgende tien ondernemers een bezoek van de jury: Bakker Bart, Bakkerij de Toren, Book Inn, Expert, Gebo Gelato, Modelin, Primera, René Tuinte, Sajon en Trendy Woodshop.

De jury bestaat dit jaar uit juryvoorzitter Johan Safaric, wethouder Helmut Hermans, winnaar van dit jaar Karin van Rijn (Bloomfields & Desjardins) en retaildeskundige Eduard Plate.

In het gesprek met de ondernemer en met het bezoek zullen zij beoordelen waarom de betreffende ondernemer de titel ‘Centrumondernemer van het jaar’ zou mogen verdienen. Hierbij wordt onder andere gelet op presentatie, vernieuwing, betrokkenheid bij Zeewolde, duurzaamheid en uiteraard gastvrijheid en dienstbaarheid aan de klant.

Daaruit zal op 17 november tijdens de ondernemersavond een shortlist worden gepresenteerd van drie centrumondernemers. Dit gebeurt ook voor de ‘Ondernemer van het Jaar’. Deze avond is voor het gehele bedrijfsleven van Zeewolde en wordt georganiseerd in nauwe samenwerking met de Gemeente Zeewolde en Zeewolde Zakelijk en wordt mede mogelijk gemaakt door sponsoring.

In december kunnen inwoners van Zeewolde stemmen op de ‘Centrumondernemer van het jaar”. Deze stemmen leiden, samen met de bevindingen van de jury, tot de uiteindelijke winnaar van de ‘Centrumondernemer van het Jaar’.

In januari 2023 worden de winnaars van de verkiezing ‘Centrumondernemer van het Jaar’ en ‘Ondernemer van het Jaar’ bekend gemaakt. Alsmede ook de ondernemer die de aanmoedigingsprijs ontvangt van Zeewolde Zakelijk.

Afbeelding
Afbeelding
Provincie stelt jaarlijks € 130.000,- subsidie beschikbaar voor het beleefbaar maken van Flevolands erfgoed Ingezonden 9 uur geleden
Afbeelding
Inschrijving geopend voor de Avondvierdaagse Zeewolde Algemeen 9 uur geleden
Afbeelding
Informatiemiddag over 'levend verlies' georganiseerd door CVA-keten Noordwest-Veluwe Ingezonden 1 mei, 08:21