Afbeelding
Foto: Pixabay

AMVZ gaat weer van start met potgrondactie

Algemeen

ZEEWOLDE - Nu de eerste lente bollen weer voorzichtig boven de grond uitkomen, begint bij een ieder het lente-gevoel flink te kriebelen en de zin om in de tuin of op het balkon aan de slag te gaan.

Voor de nodige potgrond staat ook dit voorjaar de Algemene Muziekvereniging Zeewolde (AMVZ) weer graag voor u klaar. Op zaterdag 2 maart komen de muzikanten langs de deur om de bestelling te noteren. Betalen gebeurt direct via een QR-code. Zaterdag 9 maart worden de zakken keurig thuis bezorgd. “Dus geen gesjouw, en alvast klaar voor de lente- en zomer. En dat alles voor een frisse tuin en natuurlijk een (muzikaal) goed doel!”

De potgrond kan uiteraard ook vooraf online besteld worden. Dit kan via deze link.

De universele potgrond (40 liter per zak) bevat hoogwaardige grondstoffen zoals turfstrooisel, tuinturf, kalk en meststoffen en is geschikt voor kamer,- terras,- balkon,- en perkplanten.
Bestellen is mogelijk vanaf drie zakken. Voor grote hoeveelheden (meer dan tien zakken) volgt een prijs op aanvraag. Meer informatie en prijzen: www.amvz.net. Hier kan ook online besteld worden.

band Combo Bossa Bela
Inspirerende kunstwerken en Braziliaanse sferen tijdens Open Deuren: Tijd voor Kunst Algemeen 23 uur geleden
Afbeelding
Werelddansgroep Horlepiep organiseert workshop Bosnische dans Ingezonden 15 apr, 10:46
Impressie kantoor front
Scouting Nederland verhuist naar nieuw hoofdkantoor op Scoutinglandgoed Zeewolde Ingezonden 15 apr, 10:06
V.l.n.r. Snel, Valero, Kraak, De Vries, De Prenter, Oostwouder, Van 't Loo, Blaauw, Bekkema, Van Meerveld, Razoux Schultz, Van Meerveld
De Snipers U22 veroveren kampioenstitel in 2e divisie na thriller met verlenging Nieuws Ingezonden Instagram 14 apr, 22:39
Afbeelding
Puntjes op de i van Zeewolde Kruist de Buizen Algemeen Instagram 14 apr, 22:29
Kunstenaar Patrick Visser en voorzitter Herman Vermeer onthullen de JunkArt tulp
Tulpen Kunst Route met unieke audiotour Ingezonden Instagram 14 apr, 21:52