Afbeelding
Foto: Carla Spannenburg

Voortgang Centrumcarré: lijnen op het fietspad geplaatst

Algemeen Instagram

ZEEWOLDE - Nog tweeënhalve week is de Gelderseweg afgesloten voor verkeer. Dit in verband met de wegwerkzaamheden voor de herinrichting van het Centrumcarré. Deze week werden de lijnen op het fietspad geplaatst. 

Het Centrumcarré omvat de wegen die om het (winkel)centrum liggen. t.w. Horsterweg, Gelderseweg, Stevinweg, Flevoweg en Zuiderzeeweg. De werkzaamheden worden in fases uitgevoerd en zullen tot medio juli 2024 duren. 

De werkzaamheden aan de Gelderseweg, vanaf rotonde Stevinweg tot de aansluiting met de Horsterweg (Fase 5 / oranje), duren nog tot en met 26 april. Aansluitend is van 29 april tot 17 mei het straatwerk buiten de rijbaan aan de beurt. De Gelderseweg is dan wel weer te gebruiken voor verkeer.

In die periode starten ook de werkzaamheden aan de Stevinweg en gedeelte Flevoweg (Fase 6 / blauw). Deze duren van 29 april tot en met 31 mei. Van 6 tot en met 10 mei worden er voorbereiding getroffen voor het asfalteren. 

Van 3 juni tot en met 12 juli is het laatste deel van de Flevoweg aan de beurt (Fase 7 / rood) met werkzaamheden vanaf de inrit van de parkeerplaats naar de Lidl tot aan kruising met de Zuiderzeeweg/Flevoweg.


Afsluitingen: Horsterweg (paars, fase 3), Horsterweg ter hoogte van Horsterplein 9-11 (bruin, fase 4), Gelderseweg (oranje,fase 5), Stevinweg (blauw,fase 6), Flevoweg (rood, fase 7)  (Afbeelding: Gemeente Zeewolde)

Meer informatie zie de website van de gemeente: zeewolde.nl/centrumcarré

Afbeelding
Afbeelding