Afbeelding
Marijke Peschel

Tulpenkunst in de etalage!

Cultuur

ZEEWOLDE - Rond half maart beginnen de tulpen met groeien om vervolgens in april in volle glorie te pronken. En iedereen wil daar vanzelfsprekend van genieten. Dit was ook dit jaar de reden om de handen weer ineen te slaan en Kunst in de etalage uit te rollen. Met het thema tulpen! 

“Toen ons gevraagd werd om weer aan deze campagne mee te werken, zeiden we gelijk ja”, aldus voorzitter Marijke Peschel van Kunstkring Zeewolde. “Zeker in deze tijd is het leuk om met iets vrolijks bezig te zijn, zoals het schilderen van tulpen. Wij zijn dan ook blij dat wij met zeventien kunstenaars de verschillende etalages in het centrum mogen opvrolijken. Altijd leuk om te zien dat de centrumondernemers hier zo positief op reageren.” 

Het idee van Kunst in de etalage is een paar jaar terug ontstaan als extra activiteit tijdens de Tulpenroute Flevoland periode, welke dit jaar weer van 10 april tot en met 2 mei gereden kan worden. 

De verschillende kunstwerken zijn vanaf het paasweekend tot en met 2 mei in de diverse etalages te bekijken. Meer informatie: info@puurzeewolde.nl

Afbeelding
Serkan en Emine vinden in Zeewolde rust en warmte terug Algemeen Instagram 21 apr, 21:25
Afbeelding
Snipers Heren 1 kampioen en promoveert naar tweede divisie Sport Instagram 21 apr, 17:57
Afbeelding
Vijf supermuzikale malloten: Släpstick in 'Schërzo' Cultuur Instagram 21 apr, 14:56