Afbeelding
Unsplash

Kunst door de brievenbus – opdracht 4

Cultuur

ZEEWOLDE - Doe jij al mee met kunst door de brievenbus? Deze actie houdt in dat er zes creatieve tekenopdrachten worden gedeeld in de Zeewolde Actueel (iedere week eentje, vandaag de vierde). De tekenopdrachten zijn bedacht door leerlingen van RSG Levant en zijn bedoeld om samen iets leuks te doen te hebben in deze bijzondere tijd.

Opdracht 4:

Teken een plek in Zeewolde waar je graag komt. Denk vooral aan een plek buiten. Hier volgen een paar mooie plekken van ons mooie Zeewolde ter inspiratie: Het Tulpeneiland, De Verbeelding aan het water, de haven met de boten, de Stille kern, het strand met de steiger en het Atol. 

Maak een tekening op A5 formaat. Als je klaar bent met het kunstwerk kan je er een foto van maken en deze mailen naar info@zeewoldevoorelkaar.nl of het kunstwerk langsbrengen bij Het Vraaghuis, tijdens de inloopspreekuren van Welzijn Zeewolde (dinsdag of woensdag van 09.30 tot 11.30 uur en donderdag van 14.00 tot 16.00 uur). 

Het idee is om met al deze verzamelde resultaten een expositie samen stellen, als het moet online, maar als het kan in een ruimte waarin we elkaar kunnen ontmoeten en iedereen kan komen kijken. Je kunt zelf aangeven of je anoniem wilt blijven of dat je naam bij de kunst vermeld mag worden. 

Doe je ook mee? Zo brengen we met elkaar deze bijzondere tijd letterlijk met elkaar ‘in kaart’.

Het team van Welzijn Zeewolde, Zeewoldevoorelkaar, Verbeelding&Co en RSG Levant wenst iedereen veel tekenplezier!