Afbeelding
CCNV

AZC Harderwijk ontvangt cheque van leerlingen CCNV

Cultuur

HARDERWIJK - De leerlingen van het Christelijk College Nassau-Veluwe hebben tijdens de jaarlijkse actiedag op vrijdag 17 september niet stil gezeten. Woensdag werd een cheque van bijna ā‚¬10.500,- overhandigd aan het AZC in Harderwijk. 

Sponsorbowlen, een obstakelrun afleggen, filmkaartjes voor het theater; de gehele opbrengst kwam ten goede aan het AZC in Harderwijk. Leerlingen uit klas 2 hebben tijdens de actiedag in Harderwijk en omstreken vrijwilligerswerk gedaan, waaronder ook bij het lokale AZC.

Het AZC kan het bedrag goed gebruiken om faciliteiten voor kinderen en tieners op het terrein aan te vullen of te vernieuwen. ,,We willen graag een kleine bibliotheek openen en hebben daar boekenkasten en boeken voor nodig. Maar ook muziekinstrumenten en een nieuw tv-scherm in onze tienerruimte zijn heel welkom. We zijn ontzettend dankbaar voor deze cheque, het geld zal goed terecht komenā€, aldus Ouahiba Assili, programmaleider bij COA. De Unesco-werkgroep op het CCNV is voornemens de band met het AZC in Harderwijk in stand te houden door toekomstige gezamenlijke activiteiten en/of het doen vrijwilligerswerk.

Tienerband Mixed Up
Tienerband Mixed Up brengt feest op Koningsdag Ingezonden Instagram 17 apr, 11:41
Havenkwartier - Polderwijk Zeewolde
Woonmanifestatie: Ontdek je droomwoning in Zeewolde! Algemeen 16 apr, 16:00
Afbeelding
Zeewolde 40 jaar (deel 16): Het eenzame eerste graf op de begraafplaats Algemeen Instagram 16 apr, 15:30