Afbeelding
Eigen foto

Opening winkel en feest op Philagilde

Cultuur

ZEEWOLDE - Deelnemers van Philagilde opende op donderdag 2 december officieel de winkel. Het oorspronkelijke idee was om dit op de wintermarkt te doen, maar omdat deze fysiek niet door kon gaan, moest dit nu helaas zonder publiek plaatsvinden. Maar er is wel een leuk filmpje van gemaakt. Deze is te zien op de facebookpagina van Philagilde.  

Ondanks dat er geen wintermarkt was waardoor er ook geen bezoekers ontvangen konden worden, hebben ze er vrijdag 3 december toch een feestelijke dag voor de deelnemers van Philagilde van gemaakt. De dag begon met prachtig versierde cupcakes bij de koffie. Ook de broodtrommel konden de deelnemers thuis laten, want er werden patat en snacks bezorgd op het Gildenveld 65. Daarna moesten de mouwen weer opgestroopt worden om nog meer ambachtelijke cadeautjes te maken. 

Bestellingen kunnen nog steeds geplaatst worden door een persoonlijk bericht te sturen op de Facebookpagina van Philagilde of telefoontje of appje te sturen naar 06-15288347. Het aanbod bestaat uit diverse mooie ambachtelijke cadeau’s gemaakt door de deelnemers zoals kaarsen van koolzaadwas, gebrande tappasplank, houten rendier of kerstenengel of kerstboom of een prachtig kerststuk.

Afbeelding
Provincie stelt jaarlijks € 130.000,- subsidie beschikbaar voor het beleefbaar maken van Flevolands erfgoed Ingezonden 15 uur geleden
Afbeelding
Inschrijving geopend voor de Avondvierdaagse Zeewolde Algemeen 15 uur geleden
Afbeelding
Informatiemiddag over 'levend verlies' georganiseerd door CVA-keten Noordwest-Veluwe Ingezonden 1 mei, 08:21