Afbeelding
Foto: Puur Zeewolde

Festival Beleef Puur Zeewolde terug van weggeweest!

Cultuur Instagram

ZEEWOLDE -  Het festival “Beleef Puur Zeewolde” dat op zaterdag 27 mei plaatsvindt, staat voor genieten, ervaren, beleven, kwaliteit, gastvrijheid en inspiratie. Een middag en avond vol inspiratie en optredens in het centrum van Zeewolde. De organisatie is in handen van stichting Puur Zeewolde, puur plezier. Samen met Zeewolde Winkelhaven en andere organisaties zorgen zij voor een unieke, feestelijke, gemoedelijke en zomerse sfeer in het centrum. Het festival is gratis te bezoeken.

Puur Zeewolde partners nemen je deze dag graag mee in hun zomerprogrammering. Dit alles onder het genot van livemuziek, leuke activiteiten en dans op het grote terras op het Kerkplein. Vanzelfsprekend is er ook gedacht aan de inwendige mens. “Het wordt een middag en avond waarmee we het recreatieve en toeristische seizoen openen, met mooie samenwerkingen. Dit wil en mag je niet missen!”, aldus Jakob de Vries, bestuurslid stichting Puur Zeewolde.

Om 15.00 uur wordt de aftrap verzorgd door Zeewolde Atletiek met de mini-marathon waarbij verschillende afstanden gelopen worden voor een goed doel. Dit jaar is dat het Jeugdfonds Sport en Cultuur.

Zoek je het hoger op, bekijk Zeewolde dan van bovenaf. Bij de Open Haven kun je de toren beklimmen tegen een kleine vergoeding. De opbrengst hiervan gaat naar het Toon Hermans Huis. 

“Het belooft een mooie dag te worden waar de bezoekers zeker plezier aan beleven.”

Meer informatie: www.puurzeewolde.nl