Afbeelding
Foto: Stichting van Z tot Z 2.0

Inschrijving wandelevenement van Z tot Z is geopend!

Nieuws Ingezonden Instagram

De van Z tot Z gaat weer van start. Het bestuur laat via de website www.ztotz.nl  weten dat de inschrijving weer geopend is. 

Zeewolde bestaat 40 jaar en de van Z tot Z viert zijn 25ste editie. Het zal weer een wandelend buffet worden en het Z’tje en shirt mogen niet ontbreken. Voldoende redenen om mee te doen als wandelaar! Dit jaar worden traditiegetrouw de 110 km, 80 km, 55 km, 25 km en estafetteloop aangeboden. De verwachting is dat er veel belangstelling zal zijn voor de 25 km. Er worden na aanmelding 3 tijdstippen aangeboden om te starten: 9.30 uur, 10.00 uur en 10.30 uur. Meld je op tijd aan, want vol is vol!

Er wordt een dringend oproep gedaan voor het aanmelden van nieuwe bestuursleden. Dit jaar zullen 3 bestuursleden aftreden en voor het voorbestaan van de Z tot Z zijn 4 nieuwe bestuursleden nodig! Wil jij je inzetten voor de organisatie van Z tot Z 2025? Meld je dan aan via info@ztotz.nl

Zonder aanmelding van nieuwe bestuursleden, zal het niet mogelijk zijn het wandelevenement in de komende jaren te organiseren.

Afbeelding
Landelijk actie door Partij voor de Dieren: 'Gezonde leefomgeving van levensbelang' Politiek 57 minuten geleden
Afbeelding
Het Streekdiner: Heerlijk eten in en uit Zeewolde! Algemeen Instagram 1 uur geleden
Afbeelding
Hockeyteam zoekt nieuwe teamleden Sport Ingezonden 11 uur geleden