Afbeelding
Eigen foto

Eerste Whisky ‘thuisproeverij’ van 2021 is een feit!

Partnerbijdrages

ZEEWOLDE - Zo is het ook met de populaire whisky proeverijen die Mitra Thiele Zeewolde organiseert. Proeven doen klanten dit jaar thuis. Hiervoor heeft ondernemer Martijn Thiele een unieke ‘tasting-kit’ samengesteld uit acht goede whisky’s, een glas en pipet waarmee de deelnemers, met hulp van informatieve clips, op professionele manier thuis aan de slag kunnen.

Het wordt de vierde whisky-thuisproeverij op rij die Mitra Thiele op deze wijze verzorgt. De vorige drie waren een groot succes. “De tasting-kit uit december hadden we samengesteld met bijzondere edities, bestaande uit een selectie whisky’s afkomstig van diverse distilleerderijen, waaronder een waanzinnig mooie 21 jaar oude whisky; echt hét snoepje van de proeverij! Deze lijn gaan we de komende editie voortzetten”, vertelt de ondernemer annex slijter enthousiast. “Uiteraard is de line-up compleet anders, maar ook nu hebben we wel weer zo’n heerlijke 21 jaar oude whisky uitgezocht, want dat is toch wel een feestje om te proeven.” 

Deelnemers ontvangen na aanmelding een link, waarmee informatieve clips te downloaden zijn. “Iedere whisky heeft zijn eigen clip, die je erbij kunt pakken op het moment dat je die gaat proeven”, licht Martijn toe. “Op deze manier kun je zelf bepalen wanneer je wilt proeven, in je eigen setting en op je eigen tijd.”

De whisky-thuisproeverij tasting-kit is alleen verkrijgbaar bij Mitra Thiele in Zeewolde.
Aanmelden voor de whisky-thuisproeverij kan in de winkel of via de e-mail: mitrazeewolde@gmail.nl. (op basis van beschikbaarheid)

https://www.mitra.nl/winkels/mitra-zeewolde-martijn-thiele-raadhuisplein