Niels Ros en Pablo van Hamersveld
Niels Ros en Pablo van Hamersveld

Fountex Goal of the Month competitie van start

· leestijd 1 minuut Sport

FLEVOLAND - Vanaf 1 september kunnen alle amateurvoetballers uit Flevoland hun doelpunt of redding insturen. Het amateurvoetbal is weer gestart en de Fountex Goal of the Month competitie is officieel begonnen.

Iedere voetbalmaand wordt er een mooiste goal uit de provincie Flevoland geselecteerd door een jury, bestaande Jay Hoft uit Almere, Wouter van der Velden uit Emmeloord en Casper Fennema uit Dronten, en door het publiek zelf. Het thuispubliek heeft 25% van de stemmen in de hand door middel van een like op de goal welke zij het mooiste vinden.

Inzenden

Om via zo veel mogelijk kanalen bereikbaar te zijn kunnen de gemaakte doelpunten of reddingen op meerdere manieren ingezonden worden: Instagram, TikTok en Facebook of per mail of via de website www.voetbalinflevoland.nl.

Bekendheid groeit snel

Voetbal in Flevoland is een interactief voetbalplatform, gestart op 1 augustus door Niels Ros en Pablo van Hamersveld. Het nieuwe platform, dat wordt gefinancierd door sponsoren, geeft amateurvoetballers binnen Flevoland een podium. “We merken dat we vooral in de laatste week veel opgezocht worden via social media en mensen ons beginnen te kennen. De zilveren sponsorpakketten zijn inmiddels uitverkocht en de volgers op de sociale kanalen blijven toenemen. Het enige waar wij nu geen controle over hebben is de inzendingen welke de voetballers zelf moeten doen. Wij hopen natuurlijk dat elk voetballend team een filmende ouder langs de lijn heeft staan”, vertelt Niels.

Prijzenpakket

De maandwinnaar wint onder andere een trofee, tickets voor Almere City en een uniek winnaarsshirt. Aan het einde van het seizoen wordt er een overall winnaar gekozen uit de maandwinnaars en die wint uiteindelijk de grote prijs: Fountex Goal of the Season regio Flevoland. Met deze actie hopen de mannen Voetbal in Flevoland nog beter op de kaart te zetten.

Afbeelding
Realisatie nieuw woonzorgcomplex in Zeewolde een stap dichterbij Ingezonden 22 uur geleden
Afbeelding
Provincie stelt jaarlijks € 130.000,- subsidie beschikbaar voor het beleefbaar maken van Flevolands erfgoed Ingezonden 22 uur geleden
Afbeelding
Inschrijving geopend voor de Avondvierdaagse Zeewolde Algemeen 23 uur geleden