Afbeelding
Foto: Eigen foto

Junioratleten U14 op tweede plaats B-finale

Sport

AMSTERDAM/ZEEWOLDE - Na de drie regionale voorronde wedstrijden was het  zaterdag 17 september tijd voor de landelijke finale wedstrijden voor D en C junioren. Afhankelijk van de plaats in het eindklassement werden de teams verdeeld over een ABC of D finale. Zeewolde Atletiek wist twee teams te plaatsen.

Zo streden de jongens U14 (D junioren) afgelopen zaterdag, samen met de nummers 13-24, in Amsterdam Zuid Oost voor een podiumplek in de B-finale. Dat hebben ze met tien persoonlijke records, een mooie battle met de andere verenigingen en een uiteindelijke tweede plek in de finale, meer dan uitstekend gedaan. 

Finn van den Abbeelen, Julian Krist, Lucas van Lien, Matthias Maasse, Niek van Rheen, Jasper van Schaik en Damian Verweij kunnen trots terugkijken op een prachtige teamprestatie!

In Gorinchem was het aan de jongens U16 (C junioren) om zich, samen met de andere nummers 37-48, te laten zien in de D-finale. Met een nipte plaatsing op de 48e plek overall hebben de jongens zich ijzersterk opgewerkt naar een 8e plek. De jongens van Zeewolde Atletiek waren als 48e toegelaten tot de finale, en hebben zich tot een 8e plek weten te vechten in de finale. Een moment waarop dit team van Ewoud van Schaik, Quirijn Pastoor, Bjorn Klein, Jaron Hamoen, Jochem van den Berg, Job Frieswijk en Quin van de Klok nog acht persoonlijke records binnen te slepen. 

Volgende week is het tijd voor het NK Estafette in Amsterdam en de week erna de clubkampioenschappen op de eigen baan in Zeewolde. Nog twee keer zal er in dit outdoor seizoen van 2022 gevlamd worden.

Afbeelding
Afbeelding
Realisatie nieuw woonzorgcomplex in Zeewolde een stap dichterbij Ingezonden 4 uur geleden
Afbeelding
Provincie stelt jaarlijks € 130.000,- subsidie beschikbaar voor het beleefbaar maken van Flevolands erfgoed Ingezonden 4 uur geleden
Afbeelding
Inschrijving geopend voor de Avondvierdaagse Zeewolde Algemeen 4 uur geleden